“Crackòvia” líder d’un prime time repartit

TELECINCO VA SER LA CADENA MÉS VISTA A CATALUNYA COM A CONSEQÜÈNCIA D’UNA NOVA ATURADA DELS TREBALLADORS DE TV3.

La sàtira esportiva va ser l'espai més vist de la franja del prime time

La sàtira esportiva va ser l’espai més vist de la franja del prime time

En un nou dia de vaga dels treballadors de TV3, Telecinco va ser la cadena més vista del dia a Catalunya. L’aturada de la plantilla de “la nostra” de 8 a 20 hores però, no va afectar al prime time i el “Crackòvia” va ser l’espai més vist de la franja amb 611.000 espectadors i un 16,8% de quota de pantalla. Posteriorment, però “Afers Exteriors” no va poder mantenir el liderat amb un 14,4% de share i 503.000 espectadors i es va veure superat per la sèrie de Telecinco “La que se avecina”. La comèdia de Mediaset, tot i tenir menys espectadors globals que l’espai de TV3 com a conseqüància d’una durada més extensa, (440.000), va assolir una millor quota de pantalla amb un 15,7% de share. En tercer lloc hi trobem una nova entrega de “Pesadilla en la cocina”. El programa de La Sexta va registrar un 13,5% de quota i 433.000 espectadors de mitjana. Bona dada doncs, per l’espai que condueix el cuiner Alberto Chicote. Abans però, “El Intermedio” va assolir el seu rècord històric a Catalunya amb 450.000 espectadors i un 12,7% de quota de pantalla.Qui sembla que no acaba d’aconseguir els resultats esperats és el talent de La1 ¡Mira quién baila! L’espai de la pública estatal va assolir un discret 12% de share i 312.000 seguidors. També ens hem de fer ressó del retorn de l’“Arucitys”. El magazine conduït per Alfons Arús a 8TV va assolir un bon 6% de quota de pantalla i 121.000 espectadors de mitjana. Finalment cal destacar l’abaixada d’audiència de “La Riera”. La ficció de TV3 va mantenir el seu horari habitual però es va veure afectada per la vaga i va assolir un 18,8% de share i 392.000 espectadors, lluny dels seus resultats habituals.

AUDIÈNCIES 10 DE FEBRER:

Com hem dit, Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de TV3. La1 es va quedar a poca distància de “la nostra”. La Sexta i Cuatro per davant de 8TV que va aconseguir un resultat lleugerament millor que l’habitual. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Telecinco: 12,4%
  • Antena 3: 11,3%
  • TV3: 10,3%
  • La 1: 9,2%
  • La Sexta: 7,9%
  • Cuatro: 5,3%
  • 8TV: 4,8%
  • FdF: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: