Telecinco guanya a TV3 el prime time de dimarts

LA CADENA DE MEDIASET VA TANCAR EL DIA EN SEGON LLOC PER DARRERE DE TV3

José Coronado, és un dels protagonistes de la nova ficció de Telecinco.

José Coronado, és un dels protagonistes de la nova ficció de Telecinco.

Bones dades ahir de Telecinco. La cadena de Fuencarral va ser l’opció més seguida pels catalans a la franja del prime time gràcies a un nou capítol de la sèrie “El Príncipe”. La ficció de la productora “Plano a plano” va millorar les dades de la seva estrena la setmana passada i va assolir un excel·lent 18,6% de quota de pantalla i 564.000 espectadors de mitjana. Amb aquests registres, TV3 no va poder competir-hi i el reportatge del “Sense Ficció” d’ahir va registrar un 14,3% de share i 479.000 espectadors gràcies a l’audiència que arrossegava del “TN vespre”. La gran perdedora de la nit va ser Antena3 amb la sèrie “Bienvenidos al Lolita”. La ficció d’Atresmedia no aconsegueix els resultats esperats i ahir no va passar del 9,3% de share i els 260.000 espectadors a casa nostra.

AUDIÈNCIES 11 DE FEBRER:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco, tot i que no amb la contundència habitual. Antena3 en tercer lloc a molta distància de La1 i de La Sexta. La cadena d’Atresmedia s’imposa al seu competidor directe. Discrets resultats per 8TV. La2 s’imposa a Neox, la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 13,9%
  • Telecinco: 12,1%
  • Antena 3: 10,4%
  • La 1: 7,4%
  • La Sexta: 7,2%
  • Cuatro: 6,1%
  • 8TV: 3,7%
  • La 2: 2,7%
  • Neox: 2,2%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: