Antena3, líder del dia gràcies al Barça

EN UN NOU DIA DE VAGA DELS SEUS TREBALLADORS, TV3 NO VA ARRIBAR ALS DEU PUNTS D’AUDIÈNCIA I ES VA SITUAR COM A TERCERA OPCIÓ MÉS VISTA

Messi va tornar a marcar ahir.

Messi va tornar a marcar ahir i el Barça es veurà les cares amb el Madrid a la final de Copa.

El partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei entre la Reial Societat i el Barça va ser l’emissió més vista del dia amb un espectacular 40,8% de quota de pantalla i 1.329.000 espectadors de mitjana. Gràcies a aquestes dades, la cadena d’Atresmedia no va tenir problemes en convertir-se en la cadena més vista del dia. Paral·lelament, Telecinco va oferir una nova entrega de “Hay una cosa que te quiero decir”. El talk show conduït per Jorge Javier Vázquez va quedar-se lluny dels registres del futbol però va ser l’alternativa amb un 12,5% de quota i 215.000 espectadors. Igualment, la vaga dels treballadors de TV3 també va afectar el panorama televisiu. “La nostra” va poder situar el seu “TN vespre” en primer lloc amb un 13,3% de share i 402.000 espectadors, a molt poca distància del de Telecinco, amb un 11,9% de quota i 374.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 12 DE FEBRER:

Com hem dit, Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. TV3 en tercer lloc en un nou dia de vaga però lluny de La1 i de La Sexta. 8TV molt a poca distància de Cuatro. Xplora va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 17,7%
  • Telecinco: 11,5%
  • TV3: 9,9%
  • La 1: 6,5%
  • La Sexta: 6%
  • Cuatro: 4,9%
  • 8TV: 4,4%
  • Xplora: 2,8%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: