Telecinco trenca l’hegemonia del “Polònia”

A MÉS, TELECINCO TANCA EL DIA A NOMÉS UNA DÈCIMA DE TV3

Per segona setmana consecutiva, Telecinco va guanyar a TV3 al prime time del dijous.

Per segona setmana consecutiva, Telecinco va guanyar a TV3 al prime time del dijous.

Per segona setmana consecutiva, Telecinco va ser l’opció més vista del prime time de dijous gràcies a la segona entrega de “La Voz Kids”. La versió infantil del talent de Mediaset va assolir un espectacular 22,4% de quota de pantalla i 619.000 espectadors de mitjana durant les més de dues hores que va durar el programa. Amb aquests registres, Tv3 no va poder plantar cara a la cadena de Fuencarral i el “Polònia” va quedar-se lluny amb un 16,4% de share i 565.000 seguidors. Igualment, a l’acces prime time, “la nostra” tampoc va assolir bons resultats amb el programa “Amb ulls de nen”. L’espai de producció pròpia va registrar un 14,7% de quota i 513.000 espectadors, aprofitant l’embranzida d’audiència del “TN vespre”. Sembla doncs, que Telecinco ha sabut trobar la fòrmula per trencar l’hegemonia que exercia fins ara TV3 a les nits dels dijous.

El gran perdedor de la nit va ser “Tu cara me suena”. El talent de famosos d’Antena3 va registrar un 15,1% de quota de pantalla i 319.000 espectadors de mitjana, lluny del seu principal competidor, Telecinco. Finalment, la veterana sèrie de La1 “Cuéntame” va assolir un 11,5% de share però més espectadors de mitjana gràcies a la menor durada de la ficció; 371.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 13 DE FEBRER:

Gràcies als bons resultats al prime time, Telecinco va tancar el dia a només una dècima de TV3. Males notícies per “la nostra” que avui té un altre dia de vaga dels seus treballadors i els caps de setmana no aconsegueix bons resultats. Antena3 en tercer lloc. La1 supera a La Sexta i Cuatro. 8TV amb els seus resultats habituals. Xplora va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 14,9%
 • Telecinco: 14,8%
 • Antena 3: 11,3%
 • La 1: 7,8%
 • La Sexta: 5,5%
 • Cuatro: 5,1%
 • 8TV: 4%
 • Xplora: 2,6%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisional):

Antena3 és, provionalment, la cadena més vista de febrer a Catalunya per davant de Telecinco. TV3 en tercer lloc com a conseqüència de les jornades de vaga de la seva plantilla i el bon moment de les cadenes nacionals. La1 per davant de La Sexta i Cuatro. 8TV en els seus registres habituals.

 • Antena3: 12,7%
 • Telecinco: 11,4%
 • TV3: 11,3%
 • La1: 7,5%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: