Antena3 i La1 aprofiten la vaga de TV3

UNA NOVA VAGA DELS TREBALLADORS DE TV3 ALTERA LA PROGRAMACIÓ DEL PRIME TIME I “LA NOSTRA” CAU A LA QUARTA POSICIÓ DE CADENES MÉS VISTES DEL DIA.

"Salvados" va ser un dels programes més vistos del prime time d'ahir

“Salvados” va ser un dels programes més vistos del prime time d’ahir

Un dia més, “Salvados” va ser l’emissió més vista del prime time de diumenge. El programa de La Sexta va aprofitar un nou dia de vaga dels treballdors de TV3 per convertir-se en l’espai més vist del prime time. El programa de Jordi Èvole va assolir un bon 17,7% de quota de pantalla i 634.000 espectadors de mitjana i va aprofitar l’absència del “30 minuts” d’ahir. Tot i això, la pel·lícula de La1 -en aquest cas, “Salt”-, va aconseguir una quota de pantalla major però amb menys espectadors de mitjana: 18,1% de share i 604.000 espectadors. Gràcies a aquestes dades, la pública estatal va tancar el dia en segona posició per davant de Telecinco i de TV3. Igualment, Antena3, gràcies a la seva programació destinada al públic familiar, va convertir-se en la cadena més vista del dia a Catalunya.

Cal destacar també, la bona dada de l’“APM? Extra”. El veterà espai de TV3 va aconseguir ahir un excel·lent 20,4% de quota de pantalla i 548.000 espectadors de mitjana, convertint-se en un dels espais més vistos del dia. Tot i això, com hem dit, TV3 va tancar el dia en una inhabitual quarta posició.

AUDIÈNCIES 16 DE FEBRER:

Anten3 va ser la cadena més vista del dia per davant de La1 i de Telecinco. TV3 en quart lloc a molt poca distància de Cuatro. La Sexta, tot i el seu bon resultat al prime time, per darrere de la cadena de Mediaset. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 13,1%
  • La1: 8,9%
  • Telecinco: 8,1%
  • TV3: 7,8%
  • Cuatro: 7,5%
  • La Sexta: 5,6%
  • FdF: 3,1%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: