TV3 torna a regnar a les nits de dilluns

“CRACKÒVIA” I “AFERS EXTERIORS” LIDEREN EL PRIME TIME CATALÀ AMB CONTUNDÈNCIA

"Crackòvia" va tornar a ser l'espai més vist de la franja del prime time

“Crackòvia” va tornar a ser l’espai més vist de la franja del prime time

Dia de normalitat televisiva a Catalunya. Després de les jornades de vaga dels treballadors de TV3 que van afectar el binomi format per “Crackòvia” i “Afers Exteriors“, la pública catalana va tornar a ser la cadena més vista de la franja del prime time. En primer lloc, “Crackòvia” va assolir un bon 16,9% de quota de pantalla i 568.000 espectadors, convertint-se en l’espai més vist de la franja. Posteriorment aquests registres van ser lleugerament més baixos amb una nova entrega d’“Afers Exteriors”. Tot i això, el programa conduït per Miquel Calçada va aconseguir mantenir el lideratge televisiu amb un 16,2% de share i 512.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, les dues grans cadenes estatals es van enfrontar amb l’estrena de dues sèries: “Velvet” d’Antena3 i “B&B, de boca en boca” de Telecinco. El guanyador d’aquest duel va ser Antena3 gràcies al 14,2% de quota de pantalla i 402.000 espectadors de mitjana. Bones dades doncs, per a la ficció d’Atresmedia. Paral·lelament, Telecinco va quedar-se enrere amb un 11,9% de share i 354.000 seguidors i va veure com “Pesadilla en la cocina” se li va apropar fins l’11,4% de quota i els 348.000 espectadors. Excel·lents resultats per a la segona cadena d’Atresmedia. Però el gran perdedor de la nit va ser ¡Mira quién baila!. El talent de La1 va assolir el seu pitjor resultat a casa nostra amb un discret 9% de share i 219.000 espectadors de mitjana. Un dia més, cal destacar la bona dada de “La Riera”. La ficció de TV3 va aconseguir un excel·lent 23,4% de quota de pantalla i 480.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 17 DE FEBRER:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc per davant de La Sexta. La1 en cinquè lloc per darrere de la segona cadena d’Atresmedia. Cuatro es va imposar a 8TV que no pot arribar als quatre punts. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 16,2%
 • Telecinco: 11,7%
 • Antena 3: 11%
 • La Sexta: 6,7%
 • La 1: 6,5%
 • Cuatro: 4%
 • 8TV: 3,7%
 • Neox: 2,8%
 • FdF: 2,6%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisional):

Passat l’equador del mes de febrer, Antena3 continua sent la cadena més vista a Catalunya per davant de TV3. Telecinco en tercer lloc per davant de La1 i de La Sexta. Cuatro s’imposa a 8TV que, com a conseqüència de la discreta programació dels caps de setmana, no pot competir amb les principals opcions televisives.

 • Antena3: 12,7%
 • TV3: 11,5%
 • Telecinco: 11,1%
 • La1: 7,4%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,3%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: