La1 arrasa a Catalunya gràcies al Barça

LA PÚBLICA ESTATAL TANCA EL DIA COM LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CATALUNYA

El Barça va guanyar 0 a 2 al Manchester City i va encarrilar l'eliminatòria contra l'equip anglès.

El Barça va guanyar 0 a 2 al Manchester City i va encarrilar l’eliminatòria contra l’equip anglès.

El partit de Champions entre el Manchester City i el Barça va ser l’espai més seguit del dia a Catalunya. En un nou dia de vaga dels treballadors de TV3, La1 va assolir un espectacular 36,2% de quota de pantalla i 1.282.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, “la nostra”, que també oferia el partit però sense comentaris, només va poder registrar un 14,8% de share i 524.000 seguidors. Per tant, la gran beneficiada va ser la pública estatal que a més, va tancar el dia com a líder a casa nostra, fet absolutament insòlit. Per la seva banda, Telecinco va oferir el tercer capítol de la sèrie “El Príncipe”. La ficció liderada per José Coronado va assolir un excel·lent 20,8% de quota de pantalla i 601.000 espectadors, dada que va comportar que la cadena de Mediaset tanqués el dia com a segona opció més vista. Finament, després del partit de Champions, “Los misteriors de Laura” va aconseguir un 9,6% de share i 292.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 18 DE FEBRER:

Com hem dit, La1 va ser la cadena més vista per davant de Telecinco. TV3 en tercer lloc a molta distància dels dos primers llocs. La gran derrotada va ser Antena3. La Sexta per davant de Cuatro i de 8TV. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • La 1: 13,7%
 • Telecinco: 12,2%
 • TV3: 10,8%
 • Antena 3: 10%
 • La Sexta: 6,4%
 • Cuatro: 4,9%
 • 8TV: 4,1%
 • Divinity: 2,5%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisional):

 • Antena3: 12,5%
 • TV3: 11,4%
 • Telecinco: 11,2%
 • La1: 7,7%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,3%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: