Telecinco planta cara a TV3

L'”APM?” GUANYA L’ACCES PRIME TIME PERÒ TELECINCO LIDERA LA NIT

L'"APM?" continua en bona forma.

L'”APM?” continua en bona forma.

Prime time repartit el d’ahir dimecres. L‘”APM?” va ser el programa més vist de la franja del prime time gràcies a les bones dades que va registrar. El veterà programa de zàpping va assolir un 16,9% de quota de pantalla i 550.000 espectadors de mitjana. Tot i això, “la nostra” va veure com Telecinco es va convertir posteriorment, en la cadena més vista a la franja del prime time. La cadena de Mediaset va canviar de dia d’emissió la sèrie “La que se avecina” sense que aquesta notés el canvi. La ficció va assolir un 17,5% de share i 470.000 espectadors -menys espectadors que l’“APM?” com a conseqüència de la seva major durada-. Amb aquests registres, Telecinco va guanyar clarament a TV3. Paral·lelament, la pública catalana va estrenar la nova temporada de la sèrie “KKM” amb poc èxit. La ficció catalana es va quedar enrere amb un 13,6% de share i 425.000 espectadors de mitjana. La gran derrotada de la nit va ser Antena3. La cadena d’Atresmedia va assolir un discret 7,3% de quota i 191.000 espectadors amb la sèrie “El corazón del océano”. Finalment, cal destacar la bona dada de “La Riera”. La ficció de TV3 és la reina de les sobretaules gràcies al 25,6% de share i 425.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 19 DE FEBRER:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. La cadena de Mediaset va deixar enrere a Antena3 i a La Sexta. La cadena de color verd va quedar per davant de La1 i de Cuatro. 8TV per sobre de la seva mitjana habitual. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,3%
  • Telecinco: 12,7%
  • Antena 3: 10,1%
  • LaSexta: 6,4%
  • La1: 6,2%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8TV: 4,4%
  • Nova: 2,4%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: