Telecinco arrasa a Catalunya en un nou dia de vaga de TV3

“LA VOZ KIDS” ASSOLEIX EL SEU RÈCORD TELEVISIU A LA FRANJA DEL PRIME TIME I MÍNIM HISTÒRIC DE TV3 EN UN NOU DIA DE VAGA DELS SEUS TREBALLADORS

Per segona tercera setmana consecutiva, Telecinco va guanyar a TV3 al prime time del dijous.

Per segona tercera setmana consecutiva, Telecinco va guanyar a TV3 al prime time del dijous.

Novament, la vaga dels treballadors de TV3 va alterar el panorama televisiu català d’ahir. La pública catalana no va oferir els seus habituals programes destinats a la franja del prime time –“Amb ulls de nen” i “Polònia”-, i va tancar el dia amb un nou mínim històric. Sense la competència de TV3, Telecinco va tenir via lliure per, en primer lloc, arrasar a la franja del prime time, i en segon lloc, tancar el dia com a cadena més vista a Catalunya. La cadena de Mediaset ha encertat amb el talent de nens “La Voz Kids” i ahir l’espai de la cadena de Fuencarral va assolir un nou rècord a Catalunya amb un espectacular 26,1% de quota de pantalla i 715.000 espectadors de mitjana. Amb aquestes dades, la resta d’opcions televisives no van poder competir amb Telecinco com és el cas d’Antena3. La cadena d’Atresmedia va oferir una nova entrega d’un altre talent, en aquest cas “Tu cara me suena”. L’espai de famosos va aconseguir bones dades però a molta distància del seu competidor: 18,1% de share i 365.000 espectadors de mitjana. Pel que fa a la resta del dia, cal destacar la bona dada de “8 al dia”. L’espai de 8TV va aprofitar també l’alteració televisiva per assolir un bon 9,7% de share i 258.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 20 DE FEBRER:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. TV3 va tancar el dia a només una dècima de 8TV. La pública catalana va tancar el dia amb un nou mínim històric. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia a Catalunya.

  • Telecinco: 16%
  • Antena 3: 12,9%
  • La 1: 7,9%
  • La Sexta: 6,6%
  • Cuatro: 6,2%
  • TV3: 5,6%
  • 8TV: 5,5%
  • La 2: 2,9%
  • Divinity: 2,7%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: