L'”Operación Palace” de Jordi Èvole, el més vist del dia a Catalunya

EL PROGRAMA ESPECIAL DE JORDI ÈVOLE ASSOLEIX MÉS DE 5,2 MILIONS D’ESPECTADORS AL CONJUNT DE L’ESTAT

El fals documental de Jordi Èvole va arrasar al prime time de diumenge i va colpir les xarxes socials.

El fals documental de Jordi Èvole va arrasar al prime time de diumenge i va colpir les xarxes socials.

Molt bones dades del programa especial “Operación Palace” de Jordi Èvole. El fals documental produït per “El Terrat” sobre el 23F va assolir unes excel·lents dades a Catalunya. L’espai va registrar 973.000 espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 27%. Aquestes dades però, van ser encara millors al conjunt de l’Estat on el programa va aconseguir 5.229.000 espectadors i un 24% de share. A més, el hashtag del programa va ser TT a nivell estatal, cosa que demostra la gran rebuda que va tenir. Posteriorment, La Sexta mantenir els bons resultats i va anotar un 25,1% de quota i 840.000 espectadors amb el debat posterior sobre el 23F. Pel que fa a la resta d’opcions de la nit, cal destacar la bona acollida de “La Película de la Semana” de La1. El film “La Jungla 4,0” va assolir un 12,7% de share i 400.000 espectadors de mitjana. L’estrena de “Viajando con Chester” a Cuatro, el programa conduït per Risto Mejide va assolir un 9,8% de quota de pantalla i 351.000 espectadors de mitjana, lluny de les dades que va aconseguir La Sexta. Per la seva banda, Telecinco va oferir una nova entrega d’“Aída”, per sobre de les dades de la seva cadena “petita”. L’episodi d’ahir va aconseguir unn 10,2% de share i 347.000 seguidors. Igualment, cal fer-nos ressó del mal resultat del “30 minuts” d’ahir. El veterà programa de reportatges de TV3 va assolir un dels seus pitjors resultats: 8,5% de quota i 303.000 espectadors amb l’entrega titulada “Viure en una gàbia”.

AUDIÈNCIES 23 DE FEBRER:

Les cadenes d’Atresmedia van monopolitzar les primeres posicions del rànquing a Catalunya. Antena3 per davant de La Sexta i de Telecinco. TV3 lluny dels llocs capdavanters i per darrere de La1. Mals dies per “la nostra” que pot perdre el lideratge televisiu mensual que té des del juliol del 2012.

 • Antena3: 11,2%
 • La Sexta: 10%
 • Telecinco: 9,5%
 • La1: 9,1%
 • TV3: 8,3%
 • Cuatro: 6,6%
 • 8TV: 2,3%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisionals):

Antena3 segueix líder del mes de febrer per davant de Telecinco i TV3. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. 8TV troba a faltar la seva programació entre setmana.

 • Antena3: 12,3%
 • Telecinco: 11,4%
 • TV3: 11,3%
 • La1: 7,7%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: