“Crackòvia”, líder d’un prime time repartit

LA SÀTIRA ESPORTIVA LIDERA LA NIT DE DILLUNS PERÒ SENSE LA CONTUNDÈNCIA HABITUAL

quinatele.com

La sàtira esportiva va ser l’espai més vist de la franja del prime time

El “Crackòvia” va ser el programa líder d ela nit de dilluns però no va dominar amb la contundència que ens té acostumats. La sàtira esportiva de TV3 va assolir un 14,9% de quota de pantalla i 518.000 espectadors de mitjana. Tot i aquestes dades, “la nostra” va abaixar l’audiència posteriorment amb l‘”Afers Exteriors”. El programa conduït per Miquel Calçada va registrar un 14,5% de share i 476.000 seguidors de mitjana, registres que li van servir però, per liderar el prime time per la mínima. Pel que fa a la resta d’opcions de la nit, cal destacar el duel entre els dos grans grups de comunicació estatals, el guanyador del qual va ser Antena3. La cadena d’Atresmedia es va imposar a Telecinco gràcies a la sèrie “Velvet”. La ficció va assolir 381.000 espectadors i un 13,4% de share, perdent vuit dècimes respecte a la setmana passada. Per la seva banda, Telecinco va quedar lleugerament endarrerida amb un nou capítol de “B&B”. La ficció de Mediaset va assolir un 12,9% de quota i 396.000 espectadors. Tot i que va aconseguir més espectadors de mitjana, la sèrie de Telecinco no va aconseguir igualar la quota de pantalla del seu rival. Però el gran derrotat de la nit va ser, un dilluns més, ¡Mira quién baila!. El talent de famosos de La1 va aconseguir a casa nostra un discret 9,8% de share i 238.000 espectadors, lluny de les principals opcions de la nit. Cal destacar també, la bona acollida de “Pesadilla en la cocina”. El programa presentat per Alberto Chicote va aconseguir destacar entre els principals programes i va registrar un espectacular 14% de quota de pantalla i 450.000 espectadors. Un dia més, “La Riera” va dominar amb comoditat la sobretaula catalana amb un 24,2% de share i 465.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 24 DE FEBRER:

TV3 va liderar el global del dia però a poca distància de Telecinco. Curiosament, la cadena de Mediaset es va imposar a Antena3. La Sexta per davant de La1 i de Cuatro. 8TV no va poder tancar el dia per damunt dels quatre punts d’audiència. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 13,5%
 • Telecinco: 12,2%
 • Antena 3: 11,7%
 • La Sexta: 7,5%
 • La1: 7,3%
 • Cuatro: 4,6%
 • 8TV: 3,9%
 • FdF: 3,1%
 • Divinity: 2,4%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisionals):

A quatre dies per tancar el mes, Antena3 continua líder però a menys d’un  punt de distància amb Telecinco i TV3. La pública catalana pot perdre el lideratge mensual que manté des del juliol del 2012. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. Discrets resultats per 8TV.

 • Antena3: 12,3%
 • Telecinco: 11,4%
 • TV3: 11,4%
 • La1: 7,7%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: