TV3 es desinfla a Catalunya i Telecinco, líder del dia

LA SÈRIE DE TELECINCO VA SER L’ESPAI MÉS VIST DEL PRIME TIME I TELECINCO VA TANCAR EL DIA COM A LÍDER A CATALUNYA

quinatele.com

José Coronado és un dels protagonistes de la ficció de Telecinco.

Per quarta setmana consecutiva, la sèire de Telecinco “El Príncipe” va ser l’espai més vist del prime time de dimarts tot i que amb menys espectadors que les jornades anteriors. La ficció encapçalada per José Coronado va assolir un bon 17,5% de quota de pantalla i 494.000 espectadors de mitjana. Les altres opcions de la nit van ser la pel·lícula que va programar La Sexta, “Fuerzas especiales” amb 292.000 espectadors i un 11,5% de share, i la ficció d’Antena3 “Bienvenidos al Lolita” amb un 11,3% de quota i 284.000 seguidors. Cal dir a més, que la sèrie d’Atresmedia abaixa el teló definitivament ja que no ha complert les expectatives creades a l’inici. Però no tot són males notícies pel grup de comunicació de San Sebastián de los Reyes, ja que “El Intermedio” a La Sexta va tornar a aconseguir bons resultats. El programa de Globomedia va aconseguir 422.000 espectadors i un 13,1% de quota de pantalla a la franja del l’acces prime time, convertint-se en l’opció més vista en aquell moment. Pel que al futbol, mals resultats per TV3 i La1, les dues cadenes que van oferir el partit entre l’Olympiacos i el Manchester United. La derrota dels anglesos a Grècia va ser seguida per 172.000 seguidors a “la nostra” i 269.000 per la pública estatal. Cal destacar també la bona dada de “8 al dia”. L’espai de Josep Cuní va aconseguir a 8TV unes de les millors dades de la temporada amb 224.000 espectadors de mitjana i un 8,7% de quota de pantalla. Un dia més, “La Riera” va dominar la sobretaula catalana amb 530.000 espectadors de mitjana i un 25,7% de share, convertint-se en l’espai més vist del dia per darrer del “TN Migdia”, amb 565.000 espectadors. Tot i això, “Els Matins” amb un 12,9% de share van perdre la batalla matinal amb Telecinco i Ana Rosa Quintana. El programa produït per Cuarzo va aconseguir a Catalunya un 16,3%. Mals temps per a TV3.

AUDIÈNCIES 25 DE FEBRER:

Telecinco va tornar a ser ahir la cadena més vista del dia a Catalunya per davant d’Antena3 i de TV3. “La nostra” pedrà el lideratge mensual que manté des del juliol del 2012. La Sexta, sorprenentment, per davant de La1. D’igual manera, 8TV va tancar el dia per davant de Cuatro. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 12,3%
 • Antena 3: 11,4%
 • TV3: 10,9%
 • La Sexta: 7,5%
 • La 1: 6,7%
 • 8TV: 4,8%
 • Cuatro: 4,7%
 • La 2: 3%
 • Neox: 2,7%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisionals):

A tres dies per tancar el mes, Antena3 pot trencar l’hegemonia de TV3. Telecinco empatada amb “la nostra”.

 • Antena3: 12,2%
 • Telecinco: 11,4%
 • TV3: 11,4%
 • La1: 7,6%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 3,5%
 • La2: 2,3%
Etiquetat , , , , , , , , ,

2 thoughts on “TV3 es desinfla a Catalunya i Telecinco, líder del dia

 1. Palangana ha dit:

  i Els Matins amb van a la deriva. Ahir, un cop més, a Catalunya l’Ana Rosa va liderar el matí: Ana Rosa 16,3% – Els Matins 12,9%

 2. Palangana ha dit:

  la pitjor notícia per a TV3, desoladora, és que els telenotícies estan baixant. Ahir el Telenotícies Migdia 26,9%. És un bon share, però abans del canvi d’imatge no baixava del 30. Glups

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: