Ana Rosa Quintana, la reina dels matins a Catalunya

EL PROGRAMA MATINAL DE LA PERIODISTA ÉS L’ESPAI MÉS VIST A CASA NOSTRA PER DAVANT DE “ELS MATINS”.

La veterana periodista madrilenya s'ha convertit en la reina dels matins a Catalunya.

La veterana periodista madrilenya s’ha convertit en la reina dels matins a Catalunya.

Males notícies per a TV3. La pública catalana perdrà el lideratge televisiu mensual que mantenia des del juliol del 2012 i caldrà veure si pot lluitar per la segona posició amb Telecinco. Precisament, la cadena de Mediaset s’ha convertit en rival de “la nostra”, cosa impensable fa uns anys. A més, la cadena de Fuencarralés l’opció preferida dels catalans a la franja matinal gràcies als bons resultats que està aconseguint Ana Rosa Quintana al capdavant dels seu programa. La veterana periodista va assolir ahir un excel·lent 15,8% de quota de pantalla a Catalunya, un punt i mig per sobre del que va aconseguir “Els Matins” de TV3 (13,2%).  Un dels motius d’aquestes dades el podem trobar en el canvi de presentadora que ha patit el matinal de la pública catalana. És evident doncs, que Lídia Heredia no aconsegueix els resultats que aconseguia Ariadna Oltra al capdavant del programa i aquesta davallada d’audiència és una tendència que es va agreujant setmana rere setmana i que “Quinatele” ja va anunciar fa just un any. Amb les dades a la mà, Ana Rosa Quintana continua una línia ascendent i la mitjana de la temporada del seu programa a casa nostra és actualment del 16,3%, quasi un punt superior a la que està registrant “Els Matins”, 15,4%. Ana Rosa Quintana és doncs, la reina dels matins a Catalunya.

Etiquetat , , , , ,

3 thoughts on “Ana Rosa Quintana, la reina dels matins a Catalunya

  1. […] les tres anteriors, en què el programa era líder d’audiència en la franja matinal. El febrer una notícia informava d’una davallada d’audiència, de manera que aquest magazine havia deixat de ser […]

  2. […] de les tres anteriors, en què el programa era líder d’audiència en la franja matinal. El febreruna notícia informava d’una davallada d’audiència, de manera que aquest magazine havia deixat de ser […]

  3. […] les tres anteriors, en què el programa era líder d’audiència en la franja matinal. El febrer una notícia informava d’una davallada d’audiència, de manera que aquest magazine havia deixat de ser […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: