Telecinco torna a guanyar a TV3

A NOMÉS UN DIA PER TANCAR FEBRER, TELECINCO TORNA A SER LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA I TV3 PERDRÀ EL LIDERATGE MENSUAL

quinatele.com

L'”APM?” va ser l’espai més vist del dia. Tot i això, TV3 es va veure superada per Telecinco al global del dia.

Ja és oficial, TV3 perdrà el lideratge televisiu mensual que mantenia des del juliol del 2012. Un dia més, Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de “la nostra”, tot i les bones dades que va aconseguir l’“APM?” a la franja de l’acces prime time. El veterà programa de zàpping va ser l’espai més vist del dia gràcies als 566.000 espectadors de mitjana i el 16,3% de quota de pantalla i es va imposar als seus rivals de la franja. “El Intermedio” a La Sexta va aconseguir un 11,1% de share i 369.000 espectadors i “El Hormiguero” a Antena3 va quedar-se enrere amb 330.000 espectadors i un 9,7% de share. Tot i això, TV3 va abaixar aquestes dades al prime time amb un nou episodi de “KKM”. La sèrie catalana no enganxa a casa nostra i ahir va registrar unes dades discretes: 12,4% de share i 371.000 seguidors, unes xifres inferiors a les de la setmana anterior. Paral·lelament, la gran triomfadora de la nit va ser la comèdia de Telecinco “La que se avecina”. La ficció de Mediaset està en plena forma i ahir va superar el mig milió d’espectadors (522.000) i va assolir un excel·lent 19,7% de quota de pantalla. Per altra banda, Antena3 va oferir una nova entrega de la minisèrie “El corazón del océano”. La ficció d’Atresmedia es va estavellar i només va poder assolir un pobre 6,8% de share i 179.000 espectadors. Finalment, cal destacar, un dia més, el fenomen de “La Riera”. La ficció de TV3 és la reina de les sobretaules catalanes i ahir va assolir un espectacular 23,5% de quota de pantalla i 431.000 espectadors.

 AUDIÈNCIES 26 DE FEBRER:

Com hem dit, Telecinco va ser la cadena més vista del dia a Catalunya per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc per davant de La1 i de La Sexta. 8TV molt aprop de Cuatro. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 13,4%
 • TV3: 13,3%
 • Antena 3: 9,9%
 • La 1: 6,6%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 4,3%
 • 8TV: 4,1%
 • Divinity: 2,2%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisionals):

A només un dia per tancar el mes, TV3 és en tercer lloc de cadenes més vistes per darrere d’Antena3 i de Telecinco.

 • Antena3: 12,2%
 • Telecinco: 11,5%
 • TV3: 11,4%
 • La1: 7,6%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: