LA VOZ KIDS ARRASA A CATALUNYA

TV3 TORNA A SER LA SEGONA OPCIÓ DEL DIA PER DARRERE D’ANTENA3. TELECINCO LÍDER DEL PRIME TIME.

quinatele.com

Per quarta setmana consecutiva, Telecinco va guanyar a TV3 al prime time del dijous.

Un dijous més, “La Voz Kids” va ser el programa més vist de la franja del prime time a Catalunya. El talent de nens de Telecinco va assolir un espectacular 23,5% de quota de pantalla i 633.000 espectadors de mitjana. Tot i aquestes dades, l’espai de Mediaset va perdre 2,6 punts d’audiència respecte la setmana passada. L’alternativa va ser “Polònia”. La sàtira política ha trobat un dur competidor i des de que es va estrenar el concurs de nens, no ha pogut liderar cap dia. Ahir, el programa de “Minoria Absoluta” van aconseguir un 15,8% de share i 512.000 espectadors de mitjana. A més, cal destacar que el “Polònia” va millorar l’audiència precedent de “Amb ulls de nen”. El programa de producció pròpia de TV3 no “enganxa” els catalans i ahir només va poder assolir un discret 13,6% de quota i 461.000 espectadors, aprofitant la tendència del “TN vespre”. A més, la pública catalana també es va veure superada per “Tu cara me suena a dúo”. El programa especial d’Antena3 va aconseguir un 21,1% de share i 417.000 espectadors de mitjana durant les dues hores que va durar. Per la seva banda, “Cuéntame cómo pasó” a La1 va reunir 346.000 espectadors i un 10,9% de share. Finalment, “La Riera” va tornar a ser la reina de les sobretaules amb un 24,9% de quota i 468.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 27 DE FEBRER:

Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. “La nostra” torna a perdre el lideratge diari i empata amb Telecinco. La1 en quart lloc per davant de Cuatro. Sorprenentment, la cadena de Mediaset s’imposa a La Sexta. 8TV no arriba als quatre punts d’audiència i Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Antena 3: 13,9%
 • TV3: 13,4%
 • Telecinco: 13,4%
 • La 1: 7%
 • Cuatro: 5,4%
 • La Sexta: 5,1%
 • 8TV: 3,9%
 • Divinity: 2,6%
 • La 2: 2,4%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisionals):

A només unes hores per tancar el mes, Antena3 segueix líder a Catalunya per davant de Telecinco. Caldrà veure si TV3 pot assolir la segona posició del rànquing. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. 8TV no arriba als 4 punts de share.

 • Antena3: 12,2%
 • Telecinco: 11,6%
 • TV3: 11,5%
 • La1: 7,6%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: