TV3 perd el lideratge a Catalunya després de 19 mesos

TV3 ÉS SUPERADA PER ANTENA3 QUE APROFITA LES VAGUES DELS TREBALLADORS DE “LA NOSTRA”.

TV3 ha perdut el lideratge a Catalunya després de 19 mesos consecutius en primera posició.

TV3 ha perdut el lideratge a Catalunya després de 19 mesos consecutius en primera posició.

Mals temps per TV3. Com ja vam avançar a “Quinatele” la passada setmana, TV3 ha perdut el lideratge televisiu mensual que mantenia des del juliol del 2012. Una de les causes d’aquesta davallada d’audiència la trobem en les diferents jornades de vagues, motiu pel qual la cadena pública catalana va caure fins a mínims històrics a inicis del mes passat. El resultat de tot plegat és una abaixada d’audiència d’entre l’ 1,5% i l’1,8% punts respecte el mes anterior. Però no tots els motius els trobem en les jornades de vaga. TV3 troba a faltar programes líders d’audiència com “El Foraster” o “El Convidat” i ha vist com el relleu d’altres programes com “Amb ulls de nen” o “Afers Exteriors” no han pogut assumir el lideratge de la franja que tenien els anteriors espais. D’igual manera, fins i tot, “la nostra” ha perdut el lideratge matinal que tenia “Els Matins”. Amb Lídia Heredia al capdavant de “Els Matins”, el veterà espai de la pública catalana no assoleix els resultats esperats i fins i tot, s’ha vist superat per Ana Rosa Quintana.

AUDIÈNCIES FEBRER:

Com hem dit, Antena3 ha estat la cadena més vista del mes de febrer per davant de TV3 i Telecinco. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. 8TV troba a faltar la seva programació setmanal als caps de setmana. Triple empat entre Neox, La2 i FdF.

 • Antena 3: 12,2%
 • TV3: 11,6%
 • Telecinco: 11,6%
 • La1: 7,6%
 • LaSexta: 6,4%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,6%
 • Neox: 2,3%
 • La2: 2,3%
 • FdF: 2,3%
 • Divinity: 2,2%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: