TV3 lidera per la mínima el prime time de dilluns

“CRACKÒVIA” SE SITUA ENTRE ELS PROGRAMES MÉS VISTOS DEL DIA I “AFERS EXTERIORS” ASSOLEIX EL SEU MÍNIM DE LA TEMPORADA

"Crackòvia" va ser l'espai més vist del prime time d'ahir dilluns.

“Crackòvia” va ser l’espai més vist del prime time d’ahir dilluns.

TV3 va ser la cadena més vista del prime time d’ahir dilluns però sense els resultats contundents de fa uns mesos. La pública catalana va assolir amb el “Crackòvia” un bon 15,9% de quota de pantalla i 542.000 espectadors de mitjana. Tot i aquestes dades, “la nostra” va abaixar aquestes dades a la segona part de la franja amb una nova entrega d‘”Afers Exteriors”. El programa de Miquel Calçada no acaba de convèncer i ahir va registrar el seu mínim de la temporada mab 458.000 seguidors i un 14,3% de share. Qui sembla que sí que ha sabut trobar el seu lloc els dilluns és “Pesadilla en la cocina” del xef Alberto Chicote. L’espai de La Sexta es va convertir en la segona opció de la nit amb un bon 13,2% de quota de pantalla i 397.000 espectadors de mitjana. Curiosament, La Sexta es va imposar a la seva “germana gran”, Antena3. Tot i això, la batalla de sèries dels dos grans grups de comunicació estatals la va tornar a guanyar Antena3 amb “Velvet”, tot i que tampoc amb la contundència de les anteriors setmanes. La ficció d’Atresmedia va assolir un 12,6% de share i 356.000 seguidors i es va imposar a “B&B” de Telecinco: 341.000 espectadors i un 11,7% de quota. Per la seva banda, La1 no ha trobat el camí de l’èxit amb “¡Mira quién baila”. El talent de famosos de la pública va ser la darrera opció de les grans cadenes amb la seva dada més baixa de la temporada: 9,9% de quota i 214.000 seguidors. Finalment, com cada dia d’entre setmana, “La Riera” va tornar a arrasar a la sonretaula. Ahir amb un 22,6% de share i 461.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 3 DE MARÇ:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. Telecinco en tercer lloc per davant de La1. La Sexta es va imposar a Cuatro i a 8TV. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 14,3%
 • Antena 3: 11,3%
 • Telecinco: 10,6%
 • La 1: 6,9%
 • La Sexta: 6,7%
 • Cuatro: 4,8%
 • 8TV: 4,1%
 • FdF: 2,5%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

En aquest inci de mes, Antena3 continua liderant a Catalunya per davant de TV3. Telecinco en tercer lloc per davant de La1 i de La Sexta. La cadena d’Atresmedia per davant de Cuatro. Males dades de 8TV que ha notat la manca de la seva programació habitual d’entre setmana.

 • Antena3: 13,1%
 • TV3: 11,5%
 • Telecinco: 9,8%
 • La1: 6,8%
 • La Sexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 2,6%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: