Frank Cuesta fitxa per Discovery Max

“DISCOVERY MAX” APOSTA PER CONTINGUTS DE PRODUCCIÓ PRÒPIA

El lleonès Frank Cuesta deixa Mediaset per Discovery Max.

El lleonès Frank Cuesta deixa Mediaset per Discovery Max.

Frank Cuesta, el famós aventurer de programes del grup Mediaset com “Frank de la jungla” o “La Jungla en casa” ha fitxat per Discovery Max. D’aquesta manera, el lleonès deixa Cuatro, cadena amb què li va arribar la popularitat. En un comunicat, la cadena ha anunciat que Cuesta protagonitzarà “diversos projectes que faran parlar molt” i que “Frank i Discovery es trobessin només era qüestió de temps”. Igualment, el director de Discovery Communications per a Espanya, Fernando Jerez, ha assegurat que a Discovery “estem molt il·lusionats amb els nous projectes en què començarem a treballar aviat”. De fet, la cadena ja ha introduït diferents “molinets” anunciant la notícia. Veurem doncs, si Frank Cuesta, qui va rebre un premi Ondas l’any 2011, podrà millorar l’audiència de la cadena que actualment ronda l’1,7% de quota de pantalla a nivell estatal. El que és segur, és que Discovery Max aposta per continguts de producció pròpia que fins ara havien estat testimonials.

 

 

Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: