Telecinco domina la nit de dimarts

LA CADENA DE MEDIASET LIDERA EL PRIME TIME GRÀCIES A LES BONES DADES DE LA SÈRIE “EL PRÍNCIPE”

quinatele.com

José Coronado, és un dels protagonistes de la ficció de Telecinco.

Telecinco ha trobat un producte de ficció que funciona d’allò més bé: la sèrie “El Príncipe”. L’espai protagonitzat per José Coronado va assolir ahir el lideratge (un dia més), del prime time amb 540.000 espectadors de mitjana i un excel·lent 19,6% de quota de pantalla. La sèrie a més, va millorar en dos punts el share respecte al de la setmana passada. Seguidament hi trobem el “Sense ficció” d’ahir. El veterà programa de TV3 va oferir ahir una entrega dedicada als germans Roca. L’espai va assolir 434.000 espectadors i un 13,5% de quota. Tot i aquestes dades, si tenim en compte la quota de pantalla, TV3 es va veure superada pel nou talent d’Antena3 “¡A bailar!”. El programa produït per Zappelin va reunir 347.000 seguidors de mitjana i un 14,4% de share durant les més de dues hores de durada. Bones dades doncs, per Atresmedia que suma tres punts més de share respecte la setmana anterior. Entre les altres opcions de la nit cal destacar la pel·lícula de La Sexta “Hellboy” amb 230.000 espectadors i un 9,2% de share. “Los misteriors de Laura” a La1 tanca les posicions de programes més vistos de la franja amb els mateixos espectadors però amb un 7,8% de quota de pantalla. Finalment, un dia més, “La Riera” arrasa a la sobretaula catalana. Ahir la ficció de Tv3 va reunir a 467.000 espectadors i va assolir un 23,9% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 4 DE MARÇ:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. La1 s’imposa a La Sexta i a Cuatro. 8TV assoleix les seves dades habituals. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

  • TV3: 13,3%
  • Telecinco: 12,6%
  • Antena 3: 11,7%
  • La 1: 7,3%
  • La Sexta: 6,8%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8TV: 3,9%
  • Neox: 2,8%
  • FdF: 2,4%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: