El partit de “La Roja”, el més vist del dia a Catalunya

EL PARTIT AMISTÓS ENTRE ESPANYA I ITÀLIA DÓNA A MÉS, EL LIDERATGE DEL DIA A TELECINCO

L'Espanya-Itàlia va ser seguit a Catalunya per més de 700.000 espectadors.

L’Espanya-Itàlia va ser seguit a Catalunya per més de 700.000 espectadors.

El futbol va tornar a ser el protagonista ahir. La victòria de “La Roja” sobre Itàlia (1-0) amb un solitari gol de Pedro, va assolir un espectacular 24,9% de quota de pantalla i 761.000 espectadors de mitjana. Amb aquestes dades, Telecinco, cadena que va oferir el partit en exclusiva, va aconseguir el lideratge del dia a Catalunya. Per la seva banda, TV3 va seguir amb la seva programació habitual dels dimecres i l'”APM?“, tot i el futbol, va aconseguir uns bons resultats. El veterà programa de zàpping va reunir a 477.000 seguidors de mitjana i un 14,1% de quota de pantalla. Posteriorment però, “la nostra” va abaixar aquestes dades amb un nou episodi de “KKM”. La sèrie de TV3, tot i apujar els registres de la setmana passada no va poder passar del 14% de share i dels 412.000 espectadors.Pel què fa a la franja del late night, Telecinco va dominar amb contundència amb el documental “Grande Luis”, un homenatge a l’exseleccionador espanyol Luis Aragonés, espai que va reunir 190.000 espectadors i un 13,7% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 5 DE MARÇ:

Telecinco, com hem dit anteriorment, va assolir el lideratge del dia per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc a molta distància de La1. La Sexta empata tècnicament amb la pública estatal. D’igual manera, Cuatro i 8TV també assoleix resultats similars. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • Telecinco: 13,8%
 • TV3: 13,5%
 • Antena3: 11%
 • La 1: 6,1%
 • La Sexta: 6%
 • Cuatro: 4,2%
 • 8TV: 4,1%
 • Neox: 2,6%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

Un dia més, Antena3 és la cadena més vista del que portem de mes. Tot i això, TV3 només està a una dècima. Telecinco en tercer lloc per davant de La1 i de La Sexta. Cuatro no pot amb la cadena d’Atresmedia. 8TV no pot acostar-se als quatre punts d’audiència.

 • Antena3: 12,4%
 • TV3: 12,3%
 • Telecinco: 11,1%
 • La1: 6,8%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,3%
 • 8TV: 3,2%
Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: