Telecinco aprofita una nova jornada de vaga de TV3

LA CADENA DE MEDIASET VA SER LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CATALUNYA I LIDERA EL PRIME TIME AMB CONTUNDÈNCIA

quinatele.com

Per cinquena setmana consecutiva, Telecinco va guanyar a TV3 al prime time del dijous.

Una nova jornada dels treballadors de TV3 va tornar a afectar el tarannà televisiu català. Telecinco va ser la cadena més vista del dia gràcies a les bones dades que va assolir a la franja del prime time amb el talent “La Voz Kids”. L’espai de Mediaset va reunir a 579.000 espectadors de mitjana i va registrar un espectacular 25,8% de quota de pantalla. L’alternativa de la nit va ser “Tu cara me suena” a Antena3. La cadena d’Atresmedia no es va apropar a les dades de Telecinco però també va assolir un bon 17,9% de share i 378.000 seguidors de mitjana. Lluny d’aquestes dues opcions hi trobem TV3. “Amb ulls de nen” a l’acces prime time va registrar un discret 13% de quota però va aprofitar la tendència creixent del “TN” amb 438.000 espectadors. Posteriorment però, “la nostra” es va enfonsar amb un nou capítol de “Polònia”. La sàtira política va assolir la pitjor dada del curs i no va poder passar del 12,3% de share i els 395.000 espectadors. Per la seva banda, La1 es va quedar amb un 9,5% de quota i 295.000 espectadors amb una nova entrega de “Cuéntame cómo pasó”. Cal destacar també els bons registres de “8 al dia”. L’espai de 8TV va reunir a 223.000 espectadors i un 8,4% de quota de pantalla. Finalment, el partit de l’Eurolliga entre el FC Barcelona i el Fenerbahce Ulker va assolir un bon 4,7% de share i 145.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 6 DE MARÇ:

Com hem dit, Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. TV3 en tercer lloc per davant de La1. La Sexta no pot amb la pública estatal. Cal destacar també, la bona dada de 8TV tancant el dia per davant de Cuatro. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 15,3%
 • Antena 3: 12,4%
 • TV3: 9%
 • La 1: 7,5%
 • La Sexta: 6,2%
 • 8TV: 5,2%
 • Cuatro: 4,7%
 • Neox: 2,9%
 • Nova: 2,9%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisional):

Antena3 continua líder del mes de març per davant de Telecinco, lloc que segurament mantindrà fins la setmana vinent gràcies als bons resultats que aconsegueix amb la seva programació del cap de setmana. TV3 en un preocupant tercer lloc per davant de La1 i de La Sexta. Cuatro i 8TV lluny de les principals opcions.

 • Antena3: 12,4%
 • Telecinco: 11,8%
 • TV3: 11,7%
 • La1: 6,9%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

One thought on “Telecinco aprofita una nova jornada de vaga de TV3

 1. xavi calderó ha dit:

  TV3 té una tendència massa consolidada a deixar de ser líder a Catalunya. Culpa d’ això els problemes laborals, vagues i programació massa acomodada degut al seu èxit 19 mesos seguits. Cal renovació no sols del ja reformats TN sino de la seva programació de prime tme. Ja està massa cremada la etapa Polònia, Crakovia, i reposicions de series al segon prime time. Espavileu ja que les privades Tele 5 i Antena 3 vénen fortes cada cop més. Han trobat la seva línea de programació i no h iha qui les aturi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: