Telecinco torna a dominar el prime time de dilluns

TV3 S’HA DE CONFORMAR AMB EL TERCER LLOC DE LA FRANJA PER DARRERE DE TELECINCO I D’ANTENA3.

quinatele.com

“La que se avecina” va ser l’espai més vist del prime time català

Temps de canvis televisiu a Catalunya. El que fa uns mesos era impensable, actualment és una realitat: TV3 va tornar a perdre el lideratge del prime time de dilluns a favor de Telecinco. La cadena de Mediaset continua amb bons registres a Catalunya i ahir, amb el darrer capítol de la temporada de la sèrie “La que se avecina” va tornar a liderar la nit tot i el canvi del dia d’emissió de dimarts a dilluns. La veterena ficció va assolir un excel·lent 18,2% de quota de pantalla i 495.000 espectadors de mitjana, imposant-se a a Antena3. La cadena d’Atresmedia va notar el canvi de programació del seu rival i la sèrie “Velvet” es va conformar amb la segona posició de la nit amb un 14,1% de share i 402.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, TV3 va assolir una discreta tercera posició amb una nova entrega d’“Afers exteriors”. L’espai de Miquel Calçada no aconsegueix els resultats d’altres temporades i ahir va registrar un 12,5% de quota i 392.000 espectadors. Entre les opcions del prime time també hi trobem “Pesadilla en la cocina”. El programa d’Alberto Chicote a La Sexta no va passar de l’11% de share i 327.000 espectadors. Finalment, “¡Mira quién baila!” tanca els llocs d’honor amb un discretíssim 8% de share i 167.000 espectadors. Abans però, el “Crackòvia” va veure com “El Intermedio” aconseguia un empat tècnic d’audiència. La sàtira esportiva va assolir un 12,1% de share i 409.000 espectadors i els de La Sexta un 12,2% de share i 405.000 seguidors. Per acabar, una dada per reflexionar: “La Riera” de TV3 va aconseguir ahir millors resultats que el “Crackòvia”. La veterana ficció de “la nostra” és la propietària de les sobretaules catalanes i ahir va aconseguir un 23,9% de quota de pantalla i 441.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 10 DE MARÇ:

Tot i els mals resultats del prime time, TV3 va ser la cadena més vista del dia a Catalunya per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. La Sexta es va imposar a La1, que ahir va assolir una de les seves pitjors dades a casa nostra. Cuatro a poca distància de 8TV. FdF va tornar a ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 13,8%
 • Telecinco: 12,7%
 • Antena3: 11,7%
 • La Sexta: 7,5%
 • La1: 6,2%
 • Cuatro: 4,8%
 • 8TV: 4,4%
 • FdF: 2,3%
 • Divinity: 2,2%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

Antena3. continua liderant el mes de març per davant de Telecinco i de TV3. La1 s’imposa a La Sexta i a Cuatro. 8TV per sota dels quatre punts d’audiència.

 • Antena3: 12,4%
 • Telecinco: 11,7%
 • TV3: 11,4%
 • La1: 6,7%
 • LaSexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,3%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: