Telecinco supera de nou a TV3

“LA NOSTRA” EN CAIGUDA LLIURE A CATALUNYA. AHIR, DE NOU, VA TANCAR EL DIA COM A SEGONA OPCIÓ.

quinatele.com

Des de la seva estrena, “El Príncipe” ha liderat el prime time televisiu.

Telecinco va tornar a superar a TV3. El que fins fa uns mesos era impensable, actualment és una realitat: TV3 ha perdut l’hegemonia televisiva que tenia fins ara a Catalunya. “La nostra” ha passat de liderar amb contundència, a ser la segona o tercera opció del dia. De fet, ara per ara TV3 és la tercera cadena més vista del mes de març per darrere d’Antena3 i de Telecinco. Pel què fa al prime time d’ahir dimarts, “El Príncipe” de Telecinco va tornar a ser l’espai més vist de la franja amb un espectacular 21,3% de quota de pantalla i 596.000 espectadors de mitjana, rècord de la ficció de Mediaset a casa nostra. Seguidament trobem a Antena3 amb el seu talent “¡A bailar!”. El programa d’Atresmedia va assolir un 13,6% de share i 309.000 seguidors, lluny de les dades de Telecinco. Per la seva banda, La1 es va imposar a TV3 amb l’oferta paral·lela del partit de Champions entre l’Atlético de Madrid i el Milan. La pública estatal, amb un 13,4% de share i 425.000 espectadors es va imposar a la catalana amb un 11,5% de quota i 366.000 seguidors, respectivament. Cal destacar la davallada històrica del “Sense Ficció” d’ahir. El veterà espai de reportatges no va passar del 4,3% de quota de pantalla i els 121.000 espectadors de mitjana. Registres preocupants per TV3, que això sí, assoleix unes dades espectaculars amb “La Riera” a les sobretaules. Ahir, amb un 22,7% de quota de pantalla i 430.000 seguidors de mitjana.

AUDIÈNCIES 11 DE MARÇ:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia a Catalunya per davant de TV3. Antena3 lluny de les primeres places. La1 s’imposa a La Sexta i a Cuatro. La cadena de Mediaset, amenaçada per 8TV. Neox va ser l’opció temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 13%
 • TV3: 12,7%
 • Antena 3: 10,5%
 • La 1: 7,6%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 4,6%
 • 8TV: 4,5%
 • Neox: 2,8%
 • FdF: 2,6%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

 • Antena3: 12,2%
 • Telecinco: 11,8%
 • TV3: 11,5%
 • La1: 6,8%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: