Antena3 lidera per la mínima un prime time repartit

EL RETORN DE LA SÈRIE “CON EL CULO AL AIRE”, LÍDER PER DAVANT DE L'”APM?”. TV3, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CATALUNYA

"Con el culo al aire" va tornar amb la seva tercera temporada liderant un prime time repartit.

“Con el culo al aire” va tornar amb la seva tercera temporada liderant un prime time repartit.

El retorn de la ficció “Con el culo al aire” d’Antena3 va ser el més vist d’un prime time repartit. La sèrie d’Atresmedia protagonitzada per Paco Tous va assolir un bon 14,1% de quota de pantalla i 400.000 espectadors de mitjana i es va imposar a TV3 i a Telecinco, respectivament. Tot i aconseguir més espectadors de mitjana (402.000) gràcies a la seva menor durada i a la seva emissió tot just després del “TN vespre”, el veterà programa de zàpping només va poder registrar un 12,6% de share i es va situar com la segona opció de la nit. Seguidament, Telecinco va aconseguir el tercer lloc del rànquing amb un nou capítol de “B&B”. La ficció de Mediaset no aconsegueix els resultats esperats i ahir només va poder assolir un 12,1% de quota i 349.000 seguidors.

Pel què fa a l’oferta esportiva, el partit de Champions entre el Barça i el Manchester City a Canal + Liga de Campeones, va assolir un excel·lent 8,2% de quota de pantalla i 246.000 espectadors de mitjana. Finalment, “La Riera” va tornar a anotar un dels seus millors resultats amb un espectacular 26% de share i 494.000 espectadors. Les sobretaules catalanes són propietat de TV3.

AUDIÈNCIES 12 DE MARÇ:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. A molta distància, La Sexta es va imposar a La1. La cadena pública estatal segueix en caiguda lliure a Catalunya. Cuatro per davant de 8TV que ahir va notar l’oferta futbolística. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 13,1%
 • Telecinco: 11,8%
 • Antena 3: 11,2%
 • La Sexta: 6,3%
 • La 1: 6%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,9%
 • Neox: 2,8%
 • FdF: 2,5%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

TV3 segueix en tercera posició de cadenes més vistes per darrere d’Antena3 i de Telecinco. La1, de moment, per davant de La Sexta i Cuatro. 8TV troba a faltar l’oferta diària setmanal els caps de setmana.

 • Antena3: 12,1%
 • Telecinco: 11,8%
 • TV3: 11,6%
 • La1: 6,7%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: