EXCLUSIVA: TONI CLAPÉS TORNA A TV3

EL PRESENTADOR  I ACTUAL CONDUCTOR DEL PROGRAMA RADIOFÒNIC “VERSIÓ RAC1” TORNA A TV3 DESPRÉS DE 9 ANYS

"I love my country", (l'original en anglès), és la nova aposta de TV3 per les nits de dissabte.

“I love my country”, (l’original en anglès), és la nova aposta de TV3 per les nits de dissabte.

TV3 ja treballa per reforçar la graella de l’últim trimestre de la temporada televisiva. La cadena pública catalana està en fase de preproducció d’un nou programa conduït pel periodista Toni Clapés, coproduït amb “Reset TV” i amb la col·laboració de l’agència de guionistes “12 Monos”. L’espai, que durarà aproximadament una hora, serà un format de talent i tindrà l’objectiu de buscar el millor català del nostre país. Per aconseguir-ho, els diferents participants del programa hauran de passar algunes proves per arribar a la final. El format està basat en “I love my Country”, un format holandés exportat a més de 20 països d’arreu del món. L’espai, del qual “Quinatele” encara no ha pogut confirmar el nom, s’emetrà els dissabtes a la nit i actualment està buscant els col·laboradors que completaran la presentació del programa. Igualment, l’equip ha començat a fer una crida de concursants a les xarxes socials per aquesta nova aposta que té prevista l’estrena el proper mes d’abril.

UNA TRIPLE COL·LABORACIÓ:

Toni Clapés serà el prsentador del nou programa de TV3

Toni Clapés serà el presentador del nou programa de TV3 que s’emetrà les nits de dissabtes.

Després de l’èxit del programa “Oh Happy Day”, TV3 vol tornar a repetir la fòrmula del format del talent les nits de dissabte. Per aconseguir-ho, “la nostra” coproduirà l’espai amb “Reset TV”, productora fundada per Josep Maria Mainat i Toni Cruz i comptarà amb alguns dels guionistes de l’agència “12 monos”.

Toni Clapés doncs, torna a TV3 després de nou anys d’absència, després de presentar “Societat Imitada”, programa que va dirigir Toni Albà. Amb una llarga trajectòria a la ràdio, Clapés presenta actualment l’espai “Versió Rac1” a la cadena privada. L’any passat va ser el guanyador del Premi Nacional de Comunicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: