Davallada històrica de “Els Matins” de TV3

EL MATINAL DE TV3, TERCERA OPCIÓ DE LA FRANJA I AMB PUNTES NEGATIVES DE L’1,5% DE QUOTA DE PANTALLA.

"Els Matins" de TV3 va registrar ahir  a les 12:46h un 1,5% de quota de pantalla. Rècord negatiu de l'espai.

“Els Matins” de TV3 va registrar ahir a les 12:46h un 1,5% de quota de pantalla. Rècord negatiu de l’espai.

Telecinco va tornar a ser la cadena més vista de la franja matinal a Catalunya gràcies a les bones dades que va aconseguir la periodista Ana Rosa Quintana al capdavant del seu programa. Telecinco va assolir ahir un bon 16,8% de quota de pantalla i 86.000 espectadors de mitjana. Seguidament, Antena3 va registrar un 11,7% de share i 58.000 seguidors amb “Espejo Público” imposant-se a TV3. “Els Matins” no poden competir amb les ofertes generalistes estatals i ahir el veterà espai no va poder passar de l’11,1% de share i els 72.000 espectadors. Tot i aconseguir més espectadors de mitjana gràcies a la major durada que “Espejo Público”, “Els Matins” es van estavellar amb puntes negatives de l’1,5% a les 12:46h, veient-se superat en aquells moments fins i tot, per 8TV. La cadena privada, tot i ser la darrera opció matinal, va guanyar durant alguns minuts a “la nostra”, encara que va tenir un resultat global del 3% de quota i 31.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, Antena3 va dominar la resta de la franja amb Karlos Arguiñano. El carismàtic cuiner va assolir ahir un 22,8% de share i 158.000 espectadors.

ELS RESULTATS D’AUDIÈNCIA DE “ELS MATINS”, UNA TENDÈNCIA A LA BAIXA:

Com ja vam informar fa uns dies, Telecinco s’està imposant al matinal de TV3, però mai fins ara, “Els Matins” havien arribat a registrar un 1,5% de quota de pantalla a la corba d’audiència com va passar ahir. Les causes de tot plegat es poden trobar en els canvis en la presentació de l’espai, (Lídia Heredia ha substituït a Ariadna Oltra), i l’esgotament d’una fòrmula davant de la dura competència de la resta de cadenes que han provocat que avui dia, “Els Matins” de TV3 ja no siguin la referència informativa a Catalunya.

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: