“La Voz Kids” arrasa a Catalunya

NOU RÈCORD DEL TALENT DE NENS. UN DIA MÉS, TELECINCO LÍDER DEL DIA PER DAVANT DE TV3.

quinatele.com

Un dia més, “La Voz Kids” arrasa a Catalunya.

“La Voz Kids” va tornar a assolir el seu propi rècord d’audiència al prime time català de dijous. El talent de Telecinco va registrar un espectacular 31,6% de quota de pantalla i 738.000 espectadors de mitjana. Igualment, el “next coming” de l’espai ja havia assolit unes dades excel·lents amb un 22% de share i 710.000 seguidors. Molt lluny d’aquestes dades hi trobem a TV3. “La nostra” va ser l’alternativa a Telecinco. Primerament, amb el programa “Amb ulls de nen” a l’acces prime time. L’espai de producció pròpia va registrar un 10,9% de quota i 351.000 espectadors. Posteriorment, l’audiència de TV3 va apujar fins els 385.000 seguidors i el 12,2% de share amb una nova entrega del “Polònia”. Tot i això, Antena3 va aconseguir millor quota de pantalla amb “Tu cara me suena”. El talent d’Atresmedia va assolir un 16% de quota de pantalla i 310.000 seguidors. El partit de l’Europa League entre el Sevilla-Betis va aconseguir un 9,1% de share i 284.000 espectadors a Cuatro. Finalment, un dia més, “La Riera” va arrasar a la sobretaula catalana amb un 23,7% de share i 419.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 13 DE MARÇ:

Gràcies a les bones dades al prime time, Telecinco va ser la cadena més vista del dia a Catalunya. TV3 en segon lloc per davant d’Antena3. La1 es va imposar a Cuatro i a La Sexta. 8TV lluny dels quatre punts d’audiència.

 • Telecinco: 16,9%
 • TV3: 12,4%
 • Antena3: 12%
 • La1: 6,5%
 • Cuatro: 5,8%
 • La Sexta: 5,5%
 • 8TV: 3,5%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

Telecinco, provisionalment, és la cadena més vista del mes per davant d’Antena3 i de TV3.

 • Telecinco: 12,2%
 • Antena3: 12,1%
 • TV3: 11,7%
 • La1: 6,7%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: