Antena3 arrasa a Catalunya i s’imposa a “Salvados”

ANTENA3 LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA. TV3 ÉS L’ESCOLLIDA PER A LA MAJORIA DE CATALANS PER SEGUIR LA FÒRMULA 1.

quinatele.com

TV3 va ser la principal opció per seguir la primera cursa del Mundial de F1.

Antena3 va tornar a liderar amb comoditat un diumenge a Catalunya. Gràcies a les seva programació familiar, la cadena d’Atresmedia aconsegueix molt bons resultats els caps de setmana. Ahir no va ser una excepció, i la cadena de San Sebastián de los Reyes va assolir un espectacular 26,4% de quota de pantalla i 705.000 espectadors a la franja del prime time amb la pel·lícula “Los vengadores”. Però el que és sorprenent és la segona posició del “Salvados” d’ahir. Tot i aconseguir uns registres excel·lents amb un 18,8% de quota i 650.000 seguidors, l’espai de Jordi Èvole no va ser el programa més vist de la franja.

Per la seva banda, una setmana més, TV3 no va tenir cap opció a disputar la primera posició del rànquing amb l’emissió d’una nova entrega del “30 minuts”. El veterà espai de reportatges va quedar lluny d’Antena3 amb un 10,7% de share i 378.000 espectadors. Cal destacar també, el retorn de la Fòrmula 1 amb el primer Gran Premi d’Austràlia. A l’emissió en directe, TV3 es va imposar contundentment a Antena3, el seu rival a casa nostra. La pública catalana va assolir un espectacular 48,6% de share i 219.000 espectadors de mitjana, mentre que la cadena d’Atresmedia es va situar en un discret 20,7% de quota i 93.000 seguidors. Tot i això, a la reemissió de la cursa, TV3 va registrar un 9,9% de share i 119.000 seguidors i Antena3 un 15,3% i 235.000 espectadors. Caldrà veure però, quina tendència d’audiència hi ha a les properes curses. El que sembla clar, és que TV3 és l’escollida per a la majoria d’espectadors de la Fòrmula 1.

AUDIÈNCIES 16 DE MARÇ:

Com hem dit, Antena3 va ser la cadena més vista del dia a molta distància de TV3. Telecinco en tercer lloc per davant de La1. Cal destacar la dada de Cuatro, per davant de La Sexta. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia, empatant amb 8TV.

  • Antena 3: 17,4%
  • TV3: 10,6%
  • Telecinco: 8,8%
  • La 1: 6,8%
  • Cuatro: 6,2%
  • La Sexta: 5,9%
  • 8TV: 2,7%
  • FdF: 2,7%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: