“Supervivientes” torna amb força a Catalunya

EL VETERÀ REALITY DE TELECINCO, EL MÉS VIST DE LA FRANJA DEL PRIME TIME PER DAVANT D’ANTENA3 I DE TV3.

quinatele.com

El reality de Telecinco va ser l’espai més vist de la franja del prime time.

TV3 té un nou rival els dilluns al vespre. Telecinco va estrenar ahir una nova temporada de “Supervivientes” amb molt d’èxit. El veterà reality de Mediaset va assolir un excel·lent 21,1% de quota de pantalla i 409.000 espectadors de mitjana durant les més de quatre hores que va durar l’emissió i es va convertir en l’opció més vista de la franja. Fins i tot, l’espai va arribar a “puntes” d’audiència del 40% a la franja del late night, ben entrada la nit. Amb aquestes dades, la resta d’opcions es van haver de conformar amb la segona plaça de la franja. Antena3 va registrar un 14% de quota i 407.000 seguidors amb un nou capítol de “Velvet”. La ficció d’Atresmedia va aconseguir quasi les mateixes dades que les de la setmana passada. Per la seva banda, TV3 es va situar com a tercera opció de la nit amb una nova entrega d'”Afers Exteriors”. El programa conduït per Miquel Calçada va situar-se en el 12% de quota i els 378.000 espectadors durant l’hora que va durar, lluny de les primers places. Tot i això, “la nostra” va liderar la franja precedent de l’acces prime time amb una nova entrega del “Crackòvia”. La veterana sàtira esportiva va assolir un 15% de share i 519.000 espectadors de mitjana. “Pesadilla en la cocina” a La Sexta amb un 12,1% de share i 364.000 va superar a “¡Mira quién baila1” a La1. El concurs de la pública estatal no aconsegueix els resultats esperats i ahir es va enfonsar a Catalunya fins els 7,6% de quota i els 163.000 espectadors. Finalment, cal destacar el bon paper de “La Riera”. La ficció de TV3 va començar la setmana liderant la seva franja amb un 24% de quota de pantalla i 433.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 17 DE MARÇ:

Telecinco va tornar a ser la cadena més vista del dia a casa nostra per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc. La Sexta es va imposar a La1. Igualment, 8TV, més vista que Cuatro. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 14,6%
 • TV3: 13,6%
 • Antena 3: 10,7%
 • La Sexta: 7,2%
 • La 1: 6,4%
 • 8TV: 4,4%
 • Cuatro: 4,1%
 • FDF: 2,9%
 • Divinity: 2,7%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

Un cop passat l’equador del mes, Antena3 continua líder de Catalunya per davant de Telecinco i de TV3.

 • Antena3: 12,4%
 • Telecinco: 12%
 • TV3: 11,8%
 • La1: 6,6%
 • La Sexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,3%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: