Telecinco torna a arrasar al prime time de dimarts

LA SÈRIE “EL PRÍNCIPE” DE TELECINCO, EL MÉS VIST DEL PRIME TIME DE DIMARTS. LA CADENA DE MEDIASET, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CASA NOSTRA.

quinatele.com

Des de la seva estrena, “El Príncipe” ha liderat el prime time televisiu.

Una setmana més, la sèrie “El Príncipe” de Telecinco va ser el més vist de la franja del prime time de dimarts. La ficció de Mediaset, protagonitzada per José Coronado, va assolir un espectacular 20,1% de quota de pantalla i 567.000 espectadors de mitjana, imposant-se a la resta d’opcions de la nit. De fet, des que es va estrenar, la sèrie de Telecinco ha estat l’espai més vist de la franja. La segona opció de la nit la trobem a La Sexta. La cadena d’Atresmedia va assolir un 12,7% de share i 330.000 espectadors amb la pel·lícula “La cosa”. Seguidament, Antena3 va anotar un discret 10,3% de share i 218.000 espectadors amb el talent “¡A bailar!” L’espai d’Atresmedia va abaixar l’audiència en tres punts respecte la de la setmana passada. “Los misterios de Laura” a La1 també es va situar entre els programes més vistos de la nit amb un 7,3% de quota i 211.000 seguidors de mitjana. Per la seva banda, cal destacar el pobre paper de TV3. “La nostra” ha perdut l’hegemonia de fa uns mesos i ahir, amb una nova entrega del “Sense Ficció” va quedar lluny dels primers llocs. El veterà programa de reportatges no va poder passar del 5,5% de quota de pantalla i els 148.000 espectadors. Unes dades molt discretes. Un dels motius d’aquests registres el podem trobar en els resultats precedents de TV3. La cadena pública, juntament amb La1, va oferir el partit de Champions entre el Reial Madrid i el Schalke 04 amb poc èxit: 8,8% de quota i 277.000 espectadors. Paral·lelament però, La1 va assolir un millor resultat amb un 13,7% de share i 433.000 seguidors.
Finalment, també ens hem de fer ressó de les bones dades de “La Riera”. La ficció de TV3 es va situar entre els espais més seguits del dia amb un 23,1% de share i 403.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 18 DE MARÇ:

Gràcies als bons resultats al prime time, Telecinco va assolir, un dia més, el lideratge a Catalunya per davant de TV3. La pública catalana va ser la segona opció del dia per davant d’Antena3. La1 es va imposar a La Sexta i a 8TV. Per la seva banda, la cadena privada va assolir un molt bon resultat i es va imposar a Cuatro. Nova va ser l’opció temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 13,4%
 • TV3: 12,4%
 • Antena 3: 10,1%
 • La 1: 8,2%
 • La Sexta: 7,5%
 • 8TV: 4,9%
 • Cuatro: 4,4%
 • Nova: 3,3%
 • Neox: 2,8%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

Telecinco retalla distàncies respecte Antena3, que segueix líder a Catalunya. TV3 en tercer lloc per davant de La1 i de La Sexta. Cuatro per davant de 8TV.

 • Antena3: 12,3%
 • Telecinco: 12,1%
 • TV3: 11,8%
 • La1: 6,7%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: