TV3 torna a liderar a Catalunya

DESPRÉS DE PERDRE EL LIDERATGE A CATALUNYA, “LA NOSTRA” VA SER LA CADENA MÉS VISTA A LA FRANJA DEL PRIME TIME I AL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

L'”APM?” va donar ahir dimecres el liderat del prime time a TV3.

El que fa uns mesos era habitual, ara s’ha convertit en notícia: TV3 va tornar a liderar un prime time. Primerament gràcies a la bona dada de l’“APM?”. El veterà programa de zàpping va assolir un excel·lent 17,7% de quota de pantalla i 553.000 espectadors de mitjana. Posteriorment però, la pública catalana va abaixar aquestes dades fins els 362.000 espectadors i un 13,1% de share amb una nova entrega de “KMM”. La ficció de TV3 no acaba de quallar a casa nostra però tot i aquestes dades, es va imposar a la resta d’opcions de la nit. El segon capítol de la nova temporada de “Con el culo al aire” a Antena3 no va passar del 12,1% de quota i els 316.000 espectadors. Per la seva banda, “B&B” de Telecinco encara va aconseguir unes dades més baixes amb 260.000 seguidors i un 10% de share. Finalment, entre les altres opcions de la nit hi trobem “El mentalista” a La Sexta amb un 9,8% de share i 292.000 espectadors. La Sexta a més, va aconseguir una dada històrica, imposant-se al global del dia a Cuatro i a La1. La pública estatal no remunta a Catalunya i ahir va marcar una de les seves pitjors dades de la història.

AUDIÈNCIES 19 DE MARÇ:

Com hem dit, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta per davant de Cuatro i de La1. 8TV va assolir ahir una molt bona dada global per damunt dels cinc punts d’audiència. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,1%
  • Telecinco: 11,8%
  • Antena 3: 10,5%
  • La Sexta: 7%
  • Cuatro: 6,2%
  • La 1: 6,1%
  • 8TV: 5,1%
  • Nova: 2,7%
  • FdF: 2,6%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: