“La voz kids” torna a arrasar a Catalunya

GRÀCIES A LES BONES DADES DEL TALENT, TELECINCO ES CONVERTEIX EN LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CASA NOSTRA

quinatele.com

Un dia més, “La Voz Kids” va arrasar a Catalunya.

Telecinco ha encertat amb l’emissió de la versió infantil de “La voz”. Ahir, la final de l’espai va assolir un espectacular 30,6% de quota de pantalla i 737.000 espectadors de mitjana. Tot i que aquestes dades no són el seu millor registre, el programa de Mediaset va ser l’espai més vist del dia a Catalunya i va donar el lideratge global de la jornada a Telecinco. Per darrere, un dia més, hi trobem el “Polònia”. La sàtira política va apujar els resultats de la setmana passada i va assolir un bon 14,8% de share i 501.000 espectadors de mitjana. Tot i quedar lluny de Telecinco, els de Minoria Absoluta van superar els mig milió d’espectadors. A més, hem de destacar que amb el “Polònia”, TV3 va apujar les dades precedents que va registrar “Amb ulls de nen”. El programa de producció pròpia de la pública catalana no aconsegueix uns bons resultats i ahir es va quedar amb un discret 11% de share i 378.000 seguidors, aprofitant l’audiència del “TN vespre”. Per la seva banda, la veterana sèrie de La1 “Cuéntame cómo pasó” també va estar entre les opcions més vistes de la nit amb un 9,6% de quota i 309.000 espectadors. “Tu cara me suena”, tot i aconseguir menys espectadors que la ficció de la pública estatal (236.000), com a conseqüència de la seva major durada, va assolir un 11,6% de share. Entre les altres opcions de la nit hem de destacar el derbi de l’Europa League entre el Sevilla i el Betis a Cuatro amb un 15,3% de share i 433.000 espectadors de mitjana a la tanda de penals. Finalment, un dia més, “La Riera” va tornar a ser la protagonista de la sobretaula catalana amb un 21,5% de quota i 423.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 20 DE MARÇ:

Com hem dit abans, Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc. Cal destacar la sorpresa del dia: Cuatro, gràcies al futbol, va quedar per davant de La1 i de La Sexta. 8TV amb un resultat discret. Neox va ser ahir a cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • Telecinco: 16,7%
 • TV3: 12,6%
 • Antena 3: 11,7%
 • Cuatro: 6%
 • La 1: 5,8%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8TV: 4%
 • Neox: 2,9%
 • FdF: 2,6%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

Telecinco ha aconseguit alçar-se amb la primera posició del rànquing provisional per davant d’Antena3. A poca distància hi trobem TV3. La1 s’imposa de moment a La Sexta i a Cuatro.

 • Telecinco: 12,3%
 • Antena3: 12,2%
 • TV3: 12%
 • La1: 6,6%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,3%
 • 8TV: 3,6%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: