TV3 torna a liderar a Catalunya

LA PÚBLICA CATALANA VA SER LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA GRÀCIES ALS RESUMS DELS PARTIT REIAL MADRID-BARÇA.

Els resums del "clàssic" d'ahir van donar el lideratge televisiu a TV3.

Els resums del “clàssic” d’ahir van donar el lideratge televisiu a TV3.

Feia temps que no succeïa, però TV3 va tornar a ser la cadena més vista de diumenge. Això sí, aquest lideratge es deu als bons resultats que va aconseguir “la nostra” gràcies als resums del derbi d’ahir entre el Reial Madrid i el Barça. Un cop acabat el partit, TV3 va oferir una programació especial amb el “Hat Trick Barça”, espai que va liderar amb contundència a casa nostra amb un bon 18,2% de quota de pantalla i 457.000 espectadors. Aquestes dades a més, s’han de tenir en compte que el partit l’oferien les plataformes de pagament. Precisament, Canal + va aconseguir un excel·lent 10,9% de share i 302.000 espectadors amb l’emissió del partit. Per la seva banda, el veterà programa “30 minuts”, també va aconseguir una bona dada durant el partit de futbol. L’espai de TV3 va assolir un 12,9% de share i 365.000 seguidors. Cal destacar també, els bons registres de l’“APM? Extra” de la pública catalana. El programa de zàpping va dominar la franja de la sobretaula a casa nostra amb un contundent 18,5% de quota de pantalla i 436.000 espectadors de mitjana. Pel què fa al Mundial de Motociclisme a Telecinco, la cursa de MotoGP que va oferir la cadena de Mediaset a partir de la mitjanit, va aconseguir unes bones dades: 315.000 seguidors i un 16,5% de share.

AUDIÈNCIES 23 DE MARÇ:

Gràcies a les bones dades d’ahir, TV3 ha retallat distàncies amb Telecinco i Antena3. Cuatro es va imposar, sorprenentment a La Sexta i a Cuatro. La1 en caiguda lliure a Catalunya. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 12,9%
 • Telecinco: 8%
 • Antena 3: 7,9%
 • Cuatro: 6,7%
 • La Sexta: 4,9%
 • La 1: 4,8%
 • Divinity: 3,5%
 • FDF: 3,2%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

Gràcies a les dades d’ahir, TV3 empata al capdavant del rànquing amb Telecinco. Antena3 a només una dècima. La1 s’imposa, de moment, a La Sexta i a Cuatro.

 • Telecinco: 12%
 • TV3: 12%
 • Antena3: 11,9%
 • La1: 6,5%
 • La Sexta: 6%
 • Cuatro: 5,4%
 • 8TV: 3,5%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: