TV3 torna a liderar amb contundència a Catalunya

LA PÚBLICA CATALANA ARRASA A L’ACCES PRIME TIME D’AHIR I TORNA A LIDERAR EL RÀNQUING PROVISIONAL DEL MES DE MARÇ A CASA NOSTRA.

El "Crackòvia" d'ahir va tornar a liderar amb contundència.

El “Crackòvia” d’ahir va tornar a liderar amb contundència.

Després d’unes setmanes on es va veure superada per Telecinco i Antena3, TV3 va liderar amb contundència l’acces prime time d’ahir dilluns gràcies a les bones dades que va aconseguir el “Crackòvia” post clàssic. La sàtira esportiva va assolir un excel·lent 18,4% de quota de pantalla i 652.000 espectadors de mitjana. Paral·lelament, La Sexta va recollir el lideratge amb una nova entrega de “Pesadilla en la cocina” del cuiner Alberto Chicote. La proposta d’Atresmedia va reunir a 541.000 espectadors i un 16% de share, imposant-se a l’alternativa de TV3: “Descalç sobre la terra vermella”, el biòpic del bisbe Pere Casaldàliga. La mini sèrie de “la nostra”, tot i no liderar el prime time, va aconseguir uns bons resultats amb un 15% de quota i 468.000 seguidors. Cal destacar també l’abaixada d’audiència de “Velvet”. La ficció d’Antena3 va perdre quatre punts d’audiència respecte la setmana anterior i només va poder registrar un 10,2% de quota i 327.000 espectadors. Per la seva banda, “Supervivientes” també va abaixar les dades de la setmana anterior perdent més de sis punts: 318.000 espectadors i un 14,6% de quota. Finalment, entre les altres propostes la nit hi trobem “¡Mira quién baila!”. El talent de La1 no aconsegueix competir amb les principals opcions i ahir només va pdoer anotar un discret 7,6% e share i 179.000 espectadors. Cal destacar, un dia més, la bona dada de “La Riera” a la franja de la sobretaula. La veterana ficció de TV3 va assolir ahir un 25,7% de quota i 517.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 24 DE MARÇ:

TV3 va tornar a liderar amb contundència a casa nostra per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta aconsegueix tancar el dia per davant de La1 i de Cuatro. 8TV no pot competir amb la segona cadena de Mediaset. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 15,7%
 • Telecinco: 13,1%
 • Antena3: 9,7%
 • La Sexta: 7,8%
 • La1: 7%
 • Cuatro: 4,7%
 • 8TV: 3,9%
 • Nova: 2,7%
 • La2: 2,6%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

TV3 ha aconseguit el lideratge provisional del mes per davant de Telecinco tot i que només per una dècima de diferència. Antena3 en tercer lloc. A molta distància, La1 per davant de La Sexta i de Cuatro.

 • TV3: 12,2%
 • Telecinco: 12,1%
 • Antena3: 11,8%
 • La1: 6,5%
 • La Sexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,4%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: