Antena3, líder del prime time amb la final de “Tu cara me suena”

EL TALENT D’ANTENA3 FA RÈCORD DE LA TEMPORADA I LA CADENA D’ATRESMEDIA TANCA EL DIA EMPATADA AMB TV3.

quinatele.com

La final de “Tu cara me suena” va ser el més vist de la franja del prime time.

Antena3 va ser la cadena més vista de la franja del prime time d’ahir gràcies al rècord d’audiència de “Tu cara me suena”. El talent d’Atresmedia va assolir un espectacular 23,6% de quota de pantalla i 466.000 espectadors de mitjana i es va imposar a la resta d’opcions de la nit. Això sí, l’explicació la trobem en la manca de l’emissió habitual de “La Voz Kids”, espai que va acabar la setmana passada i que ahir va oferir un resum dels seus millors moments amb poc èxit: 6,5% de share i 141.000 espectadors. L’alternativa a l’oferta d’Antena3 la trobem a TV3. “Amb ulls de nen” va quedar però, lluny amb un 13,6% de quota i 424.000 espectadors. Posteriorment, una nova entrega de “Polònia” va apujar aquestes dades al 14,1% de share i els 429.000 seguidors. Cal destacar també la bona acceptació de l’episodi d’ahir de “Cuéntame cómo pasó”. La veterana ficció de La1 va tancar el dia amb un bon 13,5% de quota i 398.000 espectadors. Finalment, un dia més, “La Riera” va ser un dels espais més vistos del dia a casa nostra amb un excel·lent 24,2% de quota de pantalla i 477.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 27 DE MARÇ:

TV3 i Antena3 van empatar al capdavant del rànquing diari de cadenes més vistes a casa nostra. Telecinco en tercer lloc a molta distància de La1 que, gràcies a la dada del prime time, va assolir una mitjana superior a l’habitual. La Sexta s’imposa a Cuatro i a 8TV. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 13,5%
 • Antena 3: 13,5%
 • Telecinco: 10,5%
 • La 1: 7,5%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 4,2%
 • Nova: 3,6%
 • La 2: 2,5%
 • Neox: 2,3%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

A tres dies per tancar el mes, TV3 segueix líder a Catalunya per davant de Telecinco i d’Antena3. Caldrà veure com evoluciona la situació aquest cap de setmana. Hem de recordar que a TV3 no li senten bé els últims dies de la setmana. La1 per davant de La Sexta que amenaça a la pública estatal. Cuatro per davant de 8TV.

 • TV3: 12,4%
 • Telecinco: 12%
 • Antena3: 11,8%
 • La1: 6,5%
 • La Sexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,3%
 • 8TV: 3,6%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: