El “30 minuts” de TV3 retalla distàncies amb “Salvados”

EL VETERÀ PROGRAMA DE REPORTATGES DE TV3 VA TANCAR LA SEVA EMISSIÓ A NOMÉS MIG PUNT DE “SHARE” DE “SALVADOS”. ANTENA3, UN DIUMENGE MÉS, LÍDER A CASA NOSTRA

quinatele.com

Jordi Èvole va viatjar a Errenteria per parlar sobre el procés de pau del País Basc.

“Salvados” va tornar a ser ahir el programa més vist de la franja del prime time. L’espai de La Sexta, que va oferir una entrega dedicada al procés de pau al País Basc, va reunir a 465.000 espectadors de mitjana i un 14% de la quota de pantalla. Tot i el lideratge, La Sexta va veure com TV3 li va retallar distàncies amb un nou reportatge del “30 minuts”. El veterà programa de “la nostra” va assolir un 13% de share i 430.000 seguidors i va aconseguir unes millors dades que la pel·lícula de La1. La pública estatal va oferir el film “La sombre del poder” amb un 12,5% de share i 388.000 espectadors.

Pel què fa al contingut esportiu, TV3 va tornar a guanyar la batalla amb Antena3 per la Fòrmula 1, però sense l’hegemonia d’altres temporades. La pública catalana va aconseguir un 25% de quota i 315.000 seguidors, imposant-se a Antena3, cadena que va assolir un 22,5% de quota i 283.000 espectadors. Dades preocupants per a TV3 que ha vist com Joan Viladelprat i Josep Lluís Merlos fitxaven per Movistar TV a principis de temporada.

AUDIÈNCIES 30 DE MARÇ:

Com hem dit, Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. La1, sorprenentment, es va imposar a Telecinco i a Cuatro. Tot i les bones dades al prime time, La Sexta es va haver de conformar amb la sisena posició del dia. Paramount Channel va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 12,5%
  • TV3: 12%
  • La 1: 8,5%
  • Telecinco: 8,2%
  • Cuatro: 5,3%
  • La Sexta: 5,1%
  • Paramount Channel: 3,2%
  • La Sexta 3: 3%
  • FDF: 2,8%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: