TV3 s’emporta el mes de març i “Crackòvia” el prime time

LA SÀTIRA ESPORTIVA VA CELEBRAR AMB UN PROGRAMA ESPECIAL ELS SEUS 200 PROGRAMES. TV3 VA TANCAR EL DIA LÍDER A CASA NOSTRA.

quinatele.com

El particular Nuñez de Crackòvia va fer de mestre de cerimònies al programa especial d’ahir.

Tot i la competència, “Crackòvia” va celebrar els 200 programes amb el lideratge de la franja del prime time. L’espai produït per Minoria Absoluta va assolir un bon 17,5% de quota de pantalla i va superar el mig milió d’espectadors de mitjana, 599.000. Tot i aquestes dades, TV3 va abaixar l’audiència fins el 15% de share i els 491.000 seguidors amb una nova entrega d’“Afers Exteriors”. El programa conduït per Miquel Calçada no va poder plantar cara a “Pesadilla en la cocina”. L’espai de La Sexta continua en bona forma i ahir va tornar a liderar la segona part del prime time amb un 15,7% de quota i 510.000 seguidors. La seva segona millor dada de la seva història a casa nostra. Per la seva banda, “Supervivientes” va apujar les dades de la setmana anterior amb un 15,8% de share i 338.000 seguidors disputant la primera posició al reality de La Sexta. Qui sembla que hagi perdut el seguiment que va aconseguir a les seves primeres edicions és la sèrie “Velvet”. Curiosament, Antena3 es va veure superada per la seva “germana petita”, La Sexta, i “Velvet” no va poder assolir el lideratge. La ficció es va quedar enrere amb un 13,3% de quota i 408.000 espectadors. Entre les opcions de la nit, hi destaca el talent “¡Mira quién baila!” de La1. La pública estatal no aconsegueix situar-se entre les opcions més vistes i ahir només es va quedar amb un 8,4% de quota i 193.000 espectadors. Un dia més, “La Riera” va situar-se entre els programes més vistos a Catalunya amb un espectacular 27% de share i 515.000 seguidors. El fenomen de la ficció catalana continua. De ben segur que marcarà a més d’una generació d’espectadors.

AUDIÈNCIES 31 DE MARÇ:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta va assolir una excel·lent dada i va superar a La1 per un punt. Cuatro a molta poca distància de 8TV. La privada catalana va destacar amb “8 al dia”. L’espai de Josep Cuní va tancar el dia amb un 6,8% de share i 160.000 espectadors.  FDF va ser la cadena temàtica més vista.

 • TV3: 15,1%
 • Telecinco: 12,9%
 • Antena 3: 11%
 • La Sexta: 8%
 • La 1: 7%
 • Cuatro: 4,2%
 • 8TV: 4%
 • FDF: 2,6%

AUDIÈNCIES MARÇ:

TV3 torna a recuperar la normalitat i és la cadena més vista del mes de març per davant de Telecinco. Antena3 perd el lideratge de febrer. La1 supera a La Sexta. Tot i això, la cadena d’Atresmedia supera a Cuatro. 8TV troba a faltar la programació diària d’entre setmana.

 • TV3: 12,5%
 • Telecinco: 11,9%
 • Antena3: 11,7%
 • La1: 6,6%
 • La Sexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: