El Barça-Atlético arrasa a Catalunya

MÉS DE DOS MILIONS DE CATALANS VAN SEGUIR EL PARTIT DE CHAMPIONS REPARTITS ENTRE TV3 I A LA1. LA PÚBLICA CATALANA COMENÇA IDERANT AMB CONTUNDÈNCIA EL MES DE MARÇ.

quinatele.com

Neymar va tenir un paper destacat al partit d’ahir. Tot i això, el Barça necessitarà marcar al Calderón.

El partit de Champions entre el Barça i l’Atlético de Madrid va aconseguir unes dades espectaculars que van donar el liderat del dia a TV3. Precisament, “la nostra” va assolir un impresionant 38,1% de quota de pantalla i 1.339.000 espectadors de mitjana i es va imposar amb claredat al seu rival. Per la seva banda, La1 va assolir un bon 21,1% de share i 741.000 seguidors, lluny de l’oferta de la pública catalana. A la segona part del prime time i un cop acabat el partit, Telecinco va imposar-se a la resta d’opcions amb una nova entrega de “El Príncipe”. La sèrie de Mediaset, tot i la forta competència, va aconseguir un 20,7% de quota i 614.000 espectadors. Finalment, l’estrena de la pel·lícula “Drive” a La Sexta no va passar de l’11,2% de share i els 318.000 espectadors. El film protagonitzat per Ryan Gosling no va poder competir amb la sèrie de Telecinco.

AUDIÈNCIES 1 DE MARÇ:

Gràcies a les dades del futbol, TV3 va arrasar al global del dia a més de 8 punts de Telecinco. Cal destacar també, el tercer lloc de La1 per davant d’Antena3 i de La Sexta. Cuatro no pot competir amb les principals cadenes. Discret resultat per 8TV. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 19,2%
  • Telecinco:11,9%
  • La 1: 9,7%
  • Antena 3: 8,7%
  • La Sexta: 6%
  • Cuatro: 4,8%
  • 8TV: 3,5%
  • Nova: 2,7%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: