L'”APM?” lidera amb contundència el prime time de dimecres

TV3 HA COMENÇAT AMB BON PEU EL MES DE MARÇ I ÉS LÍDER DESTACAT PER DAVANT DE TELECINCO I ANTENA3.

quinatele.com

L'”APM?” va aconseguir un dels seus millors registres de la temporada i va ser l’espai més vist del prime time.

L’“APM?” va ser el programa més vist del prime time d’ahir dimecres. El veterà espai de zàpping va assolir un excel·lent 18,5% de quota de pantalla i 608.000 espectadors de mitjana, un dels seus millors resultats de la temporada. Tot i aquestes dades, “la nostra” no va poder mantenir aquest lideratge a la segona part de la franja. La sèrie “KMM” no enganxa i ahir va abaixar l’audiència fins l’11,8% de share i els 357.000 seguidors. És a dir, TV3 va registrar un 18,5% a l’inici de la franja i va abaixar aquesta dada fins a l’11,8%, quasi 7 punts menys. Paral·lelament a la ficció de la pública catalana, “Con el culo al aire” a Antena3 va ser l’alternativa amb un 13,3% de share i 383.000 seguidors de mitjana, imposant-se a la seva competidora, “B&B” a Telecinco. La ficció de Mediaset va assolir un 12,3% de quota i 334.000 seguidors de mitjana. Finalment, entre les opcions més vistes destaca “El Mentalista”. La sèrie de La Sexta va marcar ahir un 8,1% de share i 260.000 espectadors de mitjana. Un dia més, “La Riera” de TV3 es va situar entre els espais més vistos de dia amb un 24,8% de quota de pantalla i 472.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 2 DE MARÇ:

Com hem dit anteriorment, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. Sorprenentment, La Sexta per davant de La1 que segueix en caiguda lliure. Cuatro amb més audiència que 8TV. Discovery Max va assolir ahir un dels seus millors registres i va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 14,3%
 • Telecinco: 11,8%
 • Antena 3: 10,3%
 • La Sexta: 6,3%
 • La 1: 5,8%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,9%
 • Discovery Max: 3,2%
 • Nova: 2,8%

AUDIÈNCIES MARÇ (provisionals):

TV3 torna a liderar al global del mes per davant de Telecinco i Antena3. La1 per davant de La Sexta i Cuatro. 8TV en els seus registres habituals.

 • TV3: 16,8%
 • Telecinco: 11,9%
 • Antena3: 9,5%
 • La1: 7,8%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,7%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: