“Polònia” lidera un prime time ajustat

LA SÀTIRA POLÍTICA ÉS EL PROGRAMA MÉS VIST DE LA FRANJA DEL PRIME TIME. TV3 LÍDER AL GLOBAL DEL DIA PER DAVANT D’ANTENA3.

quinatele.com

“Polònia” va ser el programa més vist de la franja del prime time.

Tot i no assolir una de les seves millors dades, “Polònia” va ser l’espai més vist de la franja del prime time amb 483.000 espectadors de mitjana i un 15,3% de quota de pantalla. A més, amb aquestes dades, TV3 va apujar l’audiència precedent que va aconseguir l’espai “Amb ulls de nen”. El programa de producció pròpia de la cadena pública també va liderar la primera part de la franja amb un 13,9% de share i 459.000 espectadors. Posteriorment, cal destacar la bona dada que va registrar l’estrena a La Sexta de “El jefe infiltrado”. L’adaptació espanyola del format americà va assolir un bon 14,6% de quota i 459.000 seguidors i va lluitar amb “Polònia” per la primera posició de la franja. Igualment, les dades de “Cuéntame” a La1 van ser molt similars: 14,6% de share i 452.000 seguidors. Tot plegat va provocar que el prime time es convertís en un dels més ajustats dels darrers mesos. Finalment, entre les opcions de la nit destaca la pel·lícula “Next” a Antena3 amb un 13,2% de share i 336.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 4 D’ABRIL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de Telecinco. La Sexta, un dia més, per davant de La1 al global del dia. Cuatro s’imposa a 8TV. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 15,1%
 • Antena 3: 11,1%
 • Telecinco: 10,7%
 • La Sexta: 8,3%
 • La 1: 6,8%
 • Cuatro: 4,7%
 • 8TV: 4,2%
 • Nova: 2,4%

AUDIÈNCIES ABRIL (provisionals):

TV3 lidera amb comoditat aquest inici de mes per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. De moment, La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. 8TV en el seus registres habituals.

 • TV3: 16,2%
 • Telecinco: 11,5%
 • Antena3: 10%
 • La1: 7,5%
 • La Sexta: 6,9%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 3,9%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: