“Pesadilla en la cocina”, líder del prime time

EL PROGRAMA DE LA SEXTA VA ASSOLIR AHIR EL SEU RÈCORD D’AUDIÈNCIA I VA SUPERAR LA RESTA D’OPCIONS. TV3 VA SER LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

“Pesadilla en la cocina” va assolir el seu rècord de la temporada.

“Pesadilla en la cocina” va batre ahir el seu propi rècord d’audiència. El programa de La Sexta, conduït pel cuiner Alberto Chicote va assolir un espectacular 17,6% de quota de pantalla i 568.000 espectadors de mitjana. Amb aquestes dades, l’espai d’Atresmedia no va tenir cap problema en superar a la resta d’opcions de la nit a la franja del prime time. Sorprenentment, La Sexta va superar a la seva “germana gran”, Antena3. La sèrie “Velvet” va reunir a 377.000 espectadors i un 12,7% de share. Antena3 a més, va veure com “Supervivientes” a Telecinco li guanyava la partida amb un 13,3% de quota i 277.000 espectadors. Tot i assolir menys seguidors, el reality va aconseguir una quota de pantalla superior a la ficció d’Atresmedia durant les més de tres hores de durada. Per la seva banda, TV3 va liderar per la mínima l’acces prime time amb una nova entrega del “Crackòvia”. La sàtira esportiva, tot i no aconseguir un dels seus millors resultats de la temporada, va assolir un 13,7% de share i 475.000 seguidors. Posteriorment però, TV3 no va poder lluitar pel lideratge de la franja amb un nou episodi d’“Afers Exteriors”. L’espai de Miquel Calçada no “enganxa” a casa nostra i ahir no va poder passar de l’11,7% de quota i 386.000 espectadors, un dels dels seus resultats més baixos. “La Riera” va tornar a assolir uns resultats estratosfèrics: 25,8% de share i 485.000 espectadors de mitjana. TV3 és propietària de les sobretaules catalanes.

AUDIÈNCIES 7 D’ABRIL:

TV3 va tornar a ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. Sorprenentment, La Sexta es va imposar a La1 que segueix en caiguda lliure a Catalunya. 8TV es va imposar a Cuatro, aconseguint un dels seus millors resultats de la temporada. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 13,6%
 • Telecinco: 11,7%
 • Antena 3: 10,9%
 • La Sexta: 8,2%
 • La 1: 7,2%
 • 8TV: 5,1%
 • Cuatro: 4,7%
 • Nova: 3,2%
 • Neox: 2,8%

AUDIÈNCIES ABRIL (provisionals):

TV3 ha tancat la primera setmana d’abril com a líder a casa nostra per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 s’imposa a La Sexta i a Cuatro. 8TV lluny de la cadena de Mediaset.

 • TV3: 14,3%
 • Telecinco: 11,2%
 • Antena3: 10,5%
 • La1: 7,2%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,6%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: