La Champions, el més vist de dimarts. Telecinco líder del dia.

EL PARTIT DE CHAMPIONS ENTRE EL BORUSSIA DE DORTUMUND I EL REIAL MADRID, EL MÉS VIST DEL PRIME TIME AMB UN 35,3% DE SHARE ACUMULAT

El Reial Madrid va patir davant el Dortmund. L'equip alemany no en va tenir prou amb un 2 a 0.

El Reial Madrid va patir davant el Dortmund. L’equip alemany no en va tenir prou amb un 2 a 0.

Un dia més, el futbol de la Champions va ser el més vist del dia gràcies a les bones dades que van aconseguir el partit entre el Borussia Dortmund i el Reial Madrid. Per una banda, La1 va assolir un espectacular 21,1% de quota de pantalla i 681.000 espectadors. Per l’altra, TV3 va quedar-se enrere amb un 14,2% de share i 460.000 seguidors. És a dir, el partit entre ambdues cadenes va assolir un 35,3% de quota de pantalla i es va convertir en l’espai més vist del dia a casa nostra. Després de l’enfrontament, Telecinco va aconseguir el lideratge a la resta de la franja amb un nou episodi de “El Príncipe”. La sèrie de Mediaset va registrar un espectacular 19,7% de quota i 609.000 seguidors. A més, posteriorment, Telecinco va continuar aquest lideratge amb l’estrena del late night “Hable con ellas”. El nou programa de Fuencarral va aconseguir un excel·lent 17,1% de share i 147.000 seguidors. Abans però, van destacar l’últim capítol de “Los Misterios de Laura” a La1 amb un 7,6% de share i 245.000 espectadors i la final de “¡A Bailar!” a Antena3 amb un 8,4% de quota i 190.000 espectadors, el seu mínim històric. El talent d’Atresmedia no ha aconseguit els resultats esperats. Finalment, cal destacar, un dia més, el 22,2% de share i els 406.000 espectadors de “La Riera” a les sobretaules de TV3.

AUDIÈNCIES 8 D’ABRIL:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Gràcies a les bones dades del futbol, La1 va tancar el dia per davant d’Antena3. La Sexta es va veure amenaçada per 8TV. Cuatro lluny de les primeres posicions.

 • Telecinco: 12,9%
 • TV3: 12,4%
 • La1: 9,3%
 • Antena3: 8,5%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8TV: 5,3%
 • Cuatro: 4,5%

AUDIÈNCIES ABRIL (provisionals):

 • TV3: 14,1%
 • Telecinco: 11,4%
 • Antena3: 10,2%
 • La1: 7,5%
 • La Sexta: 6,4%
 • Cuatro: 5,1%
 • 8TV: 3,8%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: