“Polònia” lidera el prime time de dijous

LA SÀTIRA POLÍTICA REUNEIX A MÉS DE MIG MILIÓ D’ESPECTADORS I TV3 TANCA EL DIA COM LA CADENA MÉS VISTA A CATALUNYA

quinatele.com

“Polònia” va ser el programa més vist de la franja dle prime time.

“Polònia” va ser l’espai més vist de la franja del prime time amb 528.000 espectadors de mitjana i un 16,7% de quota de pantalla. La sàtira política de TV3 va assolir una de les millors dades de la temporada i es va imposar a la resta d’opcions de la nit. En segon lloc, un altre veterà espai, “Cuéntame cómo pasó” a La1, va aconseguir també un bon resultat amb un 14,3% de share i 428.000 seguidors. Per la seva banda, La Sexta va veure com el programa “El Jefe Infiltrado” va abaixar considerablement la seva audiència respecte l’estrena de la setmana anterior. L’espai d’Atresmedia va ser la tercera opció de la nit amb un 11,7% de quota de pantalla i 352.000 espectadors. Per darrere, “Amb ulls de nen” a TV3 només va poder assolir un discret 9,8% de share i 325.000 espectadors, la mateixa dada que va aconseguir el partit de l’Europa League que va oferir Telecinco. Un dia més, “La Riera” de TV3 va tancar el dia entre els programes més vistos amb un espectacular 27,1% de quota i 475.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 10 D’ABRIL:

Com hem dit anteriorment, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de Telecinco. La Sexta, un dia més, va tancar el dia per davant de La1 i de Cuatro. 8TV no va poder lluitar amb la segona cadena del grup Mediaset. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia a Catalunya.

  • TV3: 13,9%
  • Antena 3: 10,7%
  • Telecinco: 10,6%
  • La Sexta: 7,8%
  • La 1: 7,6%
  • Cuatro: 5%
  • 8TV: 4,8%
  • Nova: 3%
  • FDF: 2,6%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: