Telecinco retalla distàncies amb TV3

LA CADENA DE MEDIASET AMB LA PEL·LÍCULA “NO HABRÁ PAZ PARA LOS MALVADOS” VA LIDERAR EL PRIME TIME I EL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

El film “No habrá paz para los malvados” va liderar el prime time d’ahir.

Telecinco va oferir ahir amb èxit la pel·lícula “No habrà paz para los malvados”. El film protagonitzat per José Coronado va assolir un 16% de quota de pantalla i 457.000 espectadors de mitjana. Tot i no aconseguir els resultats que aconsegueix habitualment la sèrie “El Príncipe”, la cadena de Mediaset va imposar-se a la resta d’opcions de la nit. Seguidament hi trobem la tv movie “La Peregrina” a Antena3 amb un 10,4% de share i 235.000 seguidors. Amb uns resultats semblants, La Sexta va oferir la pel·lícula “Stardust” amb u, 10,1% de quota i 254.000 espectadors. Per darrere de l’oferta d’Atresmedia trobem TV3. La pública catalana va programar una nova entrega del “Sense ficció”, en aquest cas titulada “Els records glaçats”. El veterà programa de “la nostra” només va poder assolir un discret 9,5% de share i 296.000 seguidors. Tot i aconseguir més espectadors que els seus rivals gràcies a la seva durada i la seva emissió després del “TN vespre”, l’espai no va arribar als 10 punts de share. Finalment, “Comado Actualidad” tanca el rànquing d’espais més vistos amb un 6,6% de quota de pantalla i 199.000 espectadors. Cal destacar també la bona dada del partit de l’Eurolliga entre el Barça i el Galatasaray. L’enfrontament va assolir un bon 6,7% de share i 111.000 seguidors a Esport3.

AUDIÈNCIES 15 D’ABRIL:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3 i d’Antena3. La Sexta, un dia més, es va imposar a La1 a Catalunya. Cuatro per davant de 8TV que ahir va assolir un resultat discret. Clan, gràcies a les vacances escolars, va ser la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • Telecinco : 11,9%
 • TV3: 10,2%
 • Antena3: 10,1%
 • La Sexta: 6,4%
 • La1: 6,1%
 • Cuatro: 5,4%
 • 8TV: 3,4%
 • Clan: 2,9%
 • FdF: 2,8%

AUDIÈNCIES ABRIL (provisionals):

 • TV3: 13%
 • Telecinco: 11,5%
 • Antena3: 10,5%
 • La1: 7,4%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,6%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: