“Crackòvia” lidera el dilluns de Pasqua

TOT I ASSOLIR EL LIDERATGE DEL PRIME TIME, TV3 TANCA EL DIA EN SEGON LLOC PER DARRERE DE TELECINCO.

quinatele.com

La sàtira esportiva de TV3 va tornar a ser l’espai més vist de la franja del prime time.

“Crackòvia” va tornar a ser el programa més vist de la franja del prime time. La sàtira esportiva produïda per Minoria Absoluta va aconseguir un 17,1% de quota de pantalla i 581.000 espectadors de mitjana i va ser l’opció més vista per davant de “Pesadilla en la cocina”. L’espai de La Sexta va aconseguir un bon 14,5% de share i 455.000 seguidors, una de les seves millors dades de la temporada. Posteriorment però, el domini de TV3 va recaure en “Supervivientes”. “Afers Exteriors” de Miquel Calçada només va poder registrar un 12,4% de share i 407.000 espectadors de mitjana i va veure com el reality de Telecinco aconseguia un excel·lent 17% de quota i 312.000 espectadors de mitjana durant les més de 3 hores de durada. Finalment, entre les altres opcions de la nit cal destacar la sèrie “Velvet” a Antena3. La ficció va assolir ahir un 12,6% de share i 377.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 21 D’ABRIL:

Com hem dit anteriorment, Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc per davant de La Sexta i de La1. La pública estatal continua no remunta a Catalunya. Cuatro per davant de Neox, la cadena temàtica més vista del dia.

  • Telecinco: 11,6%
  • TV3: 11,3%
  • Antena 3: 9,9%
  • La Sexta: 7,6%
  • La 1: 7,4%
  • Cuatro: 4,6%
  • Neox: 2,9%
  • Nova: 2,8%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: