L'”Atlético-Chelsea” arrasa a Catalunya

EL PARTIT DE CHAMPIONS ASSOLEIX UN ESPECACULAR 25,4% DE SHARE A LA1. TOT I AIXÒ, TV3 ÉS LA CADENA MÉS VISTA DE DIMARTS.

quinatele.com

L’Atlético de Madrid haurà de jugar-se l’eliminatòria a Londres.

El partit de Champions entre l’Atlètico de Madrid i el Chelsea va ser l’emissió més vista de dimarts amb més 1,4% milions d’espectadors globals repartits entre La1 i TV3. En primer lloc, la pública estatal, com és habitual en aquests casos quan no juga el Barça, va aconseguir unes xifres de rècord: 25,4% de quota de pantalla i 825.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, TV3 va reunir 619.000 seguidors i un 19% del share. Posteriorment, Telecinco va aconseguir el lideratge de la segona part de la franja amb un nou capítol de “El Príncipe”. La sèrie de Mediaset va aconseguir un excel·lent resultat amb un 20% de quota i 553.000 seguidors. Finalment, un dia més, “La Riera” va ser el rei de la sobretaula. Ahir la ficció de TV3 va arrasar amb un 25,8% de share i 553.000 espectadors. Espectacular.

AUDIÈNCIES 22 D’ABRIL:Com hem dit, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i de La1. Antena3 en un insòlit quart lloc. La Sexta per davant de Cuatro i de 8TV. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,6%
  • Telecinco: 12,4%
  • La 1: 11%
  • Antena 3: 9,5%
  • La Sexta: 6,4%
  • Cuatro: 5,7%
  • 8TV: 3,5%
  • Nova: 3,2%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: