L'”APM?” lidera el prime time de Sant Jordi

TV3 VA TANCAR LA DIADA COM LA CADENA MÉS VISTA A CASA NOSTRA. EL BAIX CONSUM TELEVISIU VA MARCAR LA JORNADA.

quinatele.com

L'”APM?” va ser l’espai més vist de la franja del prime time.

L’“APM?” va ser el programa més vist de la franja del prime time amb un 13,1% de quota de pantalla i 418.000 espectadors de mitjana. Tot i no assolir una de les seves millors dades de la temporada, el veterà programa de zàpping de TV3 es va imposar a la resta d’opcions. “Masterchef” va estrenar la segona temporada amb uns resultats lluny dels seus millors registres: 12,7% de share i 333.000 espectadors de mitjana. Veurem si només és cosa d’un dia i el format de La1 tornarà a assolir l’audiència de rècord de la temporada anterior. En tercer lloc trobem un nou episodi de “Con el culo al aire”. La sèrie d’Antena3 va assolir la tercera plaça del prime time amb un discret 10,6% de quota de pantalla i 306.000 espectadors de mitjana. Finalment, a la segona part del prime time, “KMM” de TV3 no va poder competir amb les principals opcions de la nit i va assolir un dels seus pitjors resultats de la temporada: 9,9% de quota de pantalla i 297.000 seguidors. La ficció de “la nostra” no acaba d'”enganxar”. Tot i això, “KMM” es va imposar a “B&B” de Telecinco. La sèrie de Mediaset protagonitzada per Dani Rovira va fer el mínim del curs: 243.000 espectadors i 8,6% de quota. Mals temps per a la ficció de Fuencarral.

Finalment, el partit de Champions entre el Reial Madrid i el Bayern de Munich va aconseguir a Canal + 266.000 seguidors de mitjana i un 9,6% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 23 D’ABRIL:

TV3 va ser al cadena més vista del dia per davant de Telecinco i Antena3. La1 es va imposar a La Sexta i a Cuatro. 8TV no va poder superar els 4 punts d’audiència. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 13%
 • Telecinco: 11%
 • Antena 3: 10,1%
 • La 1: 7,9%
 • La Sexta: 6,4%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 3,9%
 • Nova: 3,4%
 • FDF: 2,1%

AUDIÈNCIES ABRIL (provisionals):

 • TV3: 12,4%
 • Telecinco: 10,9%
 • Antena3: 10,6%
 • La1: 8,3%
 • La Sexta: 6%
 • Cuatro: 5,3%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: