TV3 lidera amb contundència el prime time de dijous

“POLÒNIA” VA AVANÇAR LA SEVA EMISSIÓ DESPRÉS DEL “TN VESPRE” I ACONSEGUEIX LA MILLOR DADA DE LA TEMPORADA.

quinatele.com

La sàtira política va assolir la millor dada de la temporada

Des d’aquesta setmana, “Polònia” ha estrenat nou horari. La sàtira política es va emetre ahir just després del “TN vespre” i l’espai produït per Minoria Absoluta va aconseguir el millor registre de la temporada: un 19,9% de quota de pantalla i 682.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, TV3 va estrenar “.Cat”, un nou programa de debat i entrevistes que presenta Ariadna Oltra. L’ex presentadora de “Els Matins” va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, cosa que va donar a l’espai un molt bona dada: 582.000 espectadors i un 19,2% de share. L’alternativa a “la nostra” la trobem al partit de l’Europa League entre el Sevilla i el València que va oferir Cuatro. La cadena de Mediaset va assolir un bon 11,8% de quota i 384.000 espectadors, lluny de l’oferta de TV3. Per darrere hi trobem la veterana sèrie de La1 “Cuéntame cómo pasó” amb un 11,6% de share i 382.000 espectadors. La pel·lícula “Yo, robot” a Antena3 va assolir una millor quota de pantalla (14,8%) però menys espectadors com a conseqüència de la seva major durada: 355.000 seguidors. Entre les principals ofertes hi trobem també una nova entrega de “El Jefe Infiltrado” a La Sexta. L’adaptació d’aquest format nord-americà va reunir ahir a 354.000 espectadors i un 11% de la quota de pantalla. Per la seva banda, “Supervivientes” a Telecinco no va passar del 7,6% de quota de pantalla i els 257.000 seguidors. Finalment, un dia més, “La Riera” va assolir un espectacular 23,6% de share i 428.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 24 D’ABRIL:

Com hem dit anteriorment, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. Telecinco en tercer lloc per davant de La1 i de Cuatro. Gràcies a la dada que va aconseguir a la franaj del prime time, la cadena de Mediaset es va impsoar ahir a La Sexta. 8TV va tancar la jornada amb una molt bona dada. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,5%
  • Antena 3: 11,4%
  • Telecinco: 10,1%
  • La 1: 7,8%
  • Cuatro: 7%
  • La Sexta: 6,8%
  • 8TV: 4,5%
  • Nova: 3,2%
  • Neox: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: