“Aída” s’emporta el prime time de diumenge

LA VETERANA FICCIÓ DE TELCINCO, EL MÉS VIST D’UN PRIME TIME REPARTIT. ANTENA3 LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

La veterana comèdia de Telecinco va ser l’espai més vist del prime time.

“Aída” va ser l’espai més vist del prime time d’ahir diumenge. La veterana sèrie de Telecinco va imposar-se a la resta d’opcions amb un 14% de quota de pantalla i 430.000 espectadors de mitjana. Per darrere hi trobem una nova entrega de “Salvados”. El programa de Jordi Èvole va assolir una de les seves pitjors dades des de fa molt de temps i només va poder registrar un 10,3% de share i 316.000 espectadors de mitjana. Tot i això, l’espai de “El Terrat” es va imposar al seu competidor, el “30 minuts” de TV3. El programa de “la nostra” només va poder reunir a 287.000 espectadors i va empatar amb La Sexta en quota de pantalla: 10,3%. Per la seva banda, cal destacar la bona acceptació de “Planeta Calleja” a Cuatro. L’espai de l’aventurer va assolir un bon 9,5% de share i 292.000 seguidors i va destacar entre les opcions del prime time.

Cal destacar també, la dada excel·lent de l’“APM? Extra” a la sobretaula de TV3. El veterà espai de zàpping va assolir un 18,9% de quota de pantalla i 430.000 espectadors de mitjana. Finalment, la reemissió del Gran Premi d’Argentina de MotoGP a partir de les 12 de la nit  va aconseguir a Telecinco 348.000 seguidors i un espectacular 18,9% de share.

AUDIÈNCIES 27 D’ABRIL:

Com hem dit anteriorment, Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3 i de Telecinco. Cuatro, sorprenentment, es va imposar a La i a La Sexta. FDF va se la cadena temàtica més vista del dia per davant de Neox.

  • Antena 3: 11,9%
  • TV3: 10,5%
  • Telecinco: 9,3%
  • Cuatro: 7,7%
  • La 1: 7,6%
  • La Sexta: 5,1%
  • FDF: 3,4%
  • Neox: 2,9%
  • La 2: 2,2%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: