“Crackòvia” torna a liderar amb solvència el prime time de dilluns

LA SÀTIRA ESPORTIVA VA SER L’ESPAI MÉS VIST DE LA FRANJA DEL PRIME TIME. TV3 VA SER LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

La sàtira esportiva de TV3 va tornar a ser l’espai més vist de la franja del prime time.

Un dia més, “Crackòvia” va ser el programa més vist de la franja del prime time. Tot i no aconseguir superar les dades de la setmana passada, els de Minoria Absoluta van assolir un bon 16% de quota de pantalla i 571.000 espectadors. Gràcies a aquests registres, “Crackòvia” es va imposar a “Pesadilla en la cocina” de La Sexta. L’espai del cuiner Albert Chicote també va destacar al prime time amb un 15,8% de share i 509.000 espectadors. Posteriorment hi trobem un altre programa de TV3: “Afers exteriors”. L’espai de Miquel Calçada va quedar aprop del programa de La Sexta i va millorar els registres habituals que assoleix: 14,8% de quota i 496.000 espectadors. Per la seva banda, “Velvet” a Antena3 va assolir 404.000 seguidors i un 13,8% de share. “Supervivientes” però, continua amb bones dades i ahir va ser l’espai amb major quota de pamtalla de la nit: 17,7% de share i 314.000 seguidors com a conseqüència de la seva major durada . Finalment, “La Riera” va tornar a superar el mig milió d’espectadors (509.000) i va assolir un 25,3% de quota de pantalla a la sobretaula d’ahir. la sèrie de TV3 està marcant una època.

AUDIÈNCIES 28 D’ABRIL:

Com hem dit, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc per davant de La Sexta. La segona cadena d’Atresmedia s’imposa, un dia més, a La1 a casa nostra. Cuatro per davant de 8tv. Neox va ser l’opció temàtica més vista del dia.

 • TV3: 15,5%
 • Telecinco: 13,1%
 • Antena 3: 10,6%
 • La Sexta: 7,6%
 • La1: 7,4%
 • Cuatro: 4,8%
 • 8TV: 4%
 • Neox: 2,2%
 • FDF: 2,1%

AUDIÈNCIES ABRIL (provisionals):

A dos dies per tancar el mes, TV3 continua liderant a Catalunya per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 s’imposa a La Sexta i a Cuatro. 8TV no pot arribar als 4 punts de share.

 • TV3: 12,6%
 • Telecinco: 10,9%
 • Antena3: 10,7%
 • La1: 8,1%
 • La Sexta: 6%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: